9.2 / 10 1157 reviews 

  Sikkens Wapex

  Wand- en vloercoatings voor extra bescherming

  Sikkens Wapex is een productlijn die speciaal is ontwikkelt voor muren in keukens en badkamers, vloeren en trappen. De producten in deze serie vallen onder het producttype wand- en vloercoatings. Bij coating wordt er een dunne beschermlaag toegevoegd aan de bestaande wand of vloer, waardoor deze een nieuw glanzend of mat uiterlijk krijgt. Daarnaast zorgt het extra laagje voor een extra bescherming en eenvoudige reiniging.

  Het verschil tussen 1 of 2-componenten coating

  Kiest u voor Wapex 650 of 660?

  Online Sikkens Wapex kopen bij erkend online Sikkens specialist

  Bezig met laden...

  Geen producten gevonden

  Wellicht kunt u uw zoekspecificaties wat aanpassen.

   

  Het verschil tussen 1 of 2-componenten coating

  Bij coating wordt er onderscheid gemaakt tussen 1-component en 2-componenten verf. Met 1-component coating hoeft de verf niet te worden gemengd met een activator of harder. Bij een 2-componenten coating moet de verf en het bindmiddel worden samengevoegd. Hierdoor ontstaat er een chemische reactie.

  Kiest u voor Wapex 650 of 660?

  De meest gebruikte coatings in de Sikkens Wapex serie zijn Wapex 650 en Wapex 660. De Sikkens Wapex 650 is een 1-component betonverf en wordt voornamelijk gebruikt voor de afwerking van balkon- en binnenvloeren. Garagevloeren zijn hiervan uitgezonderd, hiervoor wordt een 2-componenten betonverf geadviseerd zoals de Wapex 660. De Sikkens Wapex 660 heeft zowel een zijdeglanzende als een matte variant. Dit type is uitermate geschikt voor woonkamers, garages en winkels doordat hij bestand is tegen onder andere water, vetten, oliën, schoonmaakmiddelen, autobanden en benzine.

  Online Sikkens Wapex kopen bij erkend online Sikkens specialist

  Macaverf.nl is een erkend online Sikkens specialist. Slechts een selectief aantal online verfleveranciers ontvangt dit keurmerk van Sikkens. Dit wil zeggen dat Macaverf.nl een officieel verkooppunt is voor de originele producten en kleuren van Sikkens. Wij bieden u altijd een groot assortiment in kwaliteitsverf, voor elke klus en tegen een lage prijs. Het bestellen van Sikkens Wapex kan gewoon eenvoudig via onze webshop.