9.2 / 10 1151 reviews 

  Sikkens wand- en vloercoating

  Topbescherming voor wand en vloer met Sikkens coatings

  Bij coating wordt er een dunne beschermlaag toegevoegd aan de bestaande wand of vloer, waardoor deze een nieuw glanzend of mat uiterlijk krijgt. Daarnaast zorgt het extra laagje voor een betere bescherming en eenvoudige reiniging. Sikkens wand- en vloercoating bestaat uit een uitgebreid assortiment, waardoor u een ruime keuze heeft aan topkwaliteit coatings.

  Wat is het verschil tussen 1 of 2-componenten coatings?

  Ruime keuze kleuren en wittinten

  Online de beste wand- en vloercoating kopen bij erkend online Sikkens specialist

  Bezig met laden...

  Geen producten gevonden

  Wellicht kunt u uw zoekspecificaties wat aanpassen.

   

  Wat is het verschil tussen 1 of 2-componenten coatings?

  Bij coating wordt er onderscheid gemaakt tussen 1-component en 2-componenten verf. Bij 1-component coating hoeft de verf niet te worden gemengd met een activator of harder. Bij een 2-componenten coating moet de verf en het bindmiddel worden samengevoegd. Hierdoor ontstaat er een chemische reactie.

  Sikkens Wapex 650 is een 1-component coating. Het voordeel van dit type coating is dat het makkelijk te verwerken is en lang houdbaar. 1-component coating wordt voornamelijk gebruikt voor binnenvloeren en balkons. Een 2-componenten coating heeft een hogere laagdikte en is krasvaster. Hiervoor kunt u kiezen voor de Sikkens Wapex 660. Uitermate geschikt voor de winkelvloer of garage.

  Ruime keuze kleuren en wittinten

  Naast het feit dat er een ruime keuze is in Sikkens coatings, kunt u ook kiezen uit diverse kleuren. U kunt in onze webshop gebruik maken van de Sikkens kleurenwaaier. Welke kleur u ook kiest, de kwaliteit van de verf blijft altijd op hetzelfde topniveau.

  Online de beste wand- en vloercoating kopen bij erkend online Sikkens specialist

  Macaverf.nl is een erkend online Sikkens specialist. Slechts een selectief aantal online verfleveranciers ontvangt dit keurmerk van Sikkens. Dit wil zeggen dat Macaverf.nl een officieel verkooppunt is voor de originele producten en kleuren van Sikkens. Wij bieden u altijd een groot assortiment in kwaliteitsverf, voor elke klus en tegen een lage prijs. Het bestellen van Sikkens wand- en vloercoating kan gewoon eenvoudig via onze webshop.