9.2 / 10 1151 reviews 

  Sikkens Redox

  Sikkens Redox primers en 2-componenten lak voor metaal

  De Sikkens Redox is ontwikkelt als een productlijn die zich specifiek richt op metaal. Binnen deze lijn is zowel grondverf als 2-componenten aflak beschikbaar. Sikkens Redox wordt voornamelijk gebruikt voor objecten zoals garagedeuren, trappen en constructies.

  Wat is het verschil tussen 1 of 2-componenten verf?

  De beste primers voor metaal

  Goed dekkende 2-componenten metaalverf

  Online Sikkens Redox kopen bij erkend online Sikkens specialist

   

  Bezig met laden...

  Geen producten gevonden

  Wellicht kunt u uw zoekspecificaties wat aanpassen.

  Wat is het verschil tussen 1 of 2-componenten verf?

  Er wordt onderscheid gemaakt tussen 1 en 2-componenten verf. Met 1-component verf hoeft er geen activator of harder doorheen worden gemengd. Bij een 2-componenten verf moet het bindmiddel worden samengevoegd met de verf. Hierdoor ontstaat er een chemische reactie.

  De beste primers voor metaal

  Voor het beste resultaat is het aan te raden uw object eerst te behandelen met een primer. Speciaal voor metaal zijn er een aantal primers te vinden in de serie Sikkens Redox. De Sikkens Redox AC Multi Primer is een dekkende primer die ook te gebruiken is op ondergronden van kunststof en tegelwerk. De Redox-serie bevat ook een 2-componenten primer en lak ineen: de Sikkens Redox Forte. Na het gebruik van dit type hoeft u dus niet nog een laag aflak toe te voegen.

  Goed dekkende 2-componenten metaalverf

  Binnen de Redox-serie zijn naast primers ook een 2-componenten lakken beschikbaar. De Sikkens Redox Pur Finish Satin is een sterke zijdeglanzende verf met een langdurig glansbehoud. Voor een hoogglans resultaat kunt u beter kiezen voor Sikkens Redox Pur Finish High Gloss. Beiden geven een professioneel resultaat in samenwerking met de Sikkens Redox AC Multi Primer.

  Online Sikkens Redox kopen bij erkend online Sikkens specialist

  Macaverf.nl is een erkend online Sikkens specialist. Slechts een selectief aantal online verfleveranciers ontvangt dit keurmerk van Sikkens. Dit wil zeggen dat Macaverf.nl een officieel verkooppunt is voor de originele producten en kleuren van Sikkens. Wij bieden u altijd een groot assortiment in kwaliteitsverf, voor elke klus en tegen een lage prijs. Het bestellen van Sikkens Redox kan gewoon eenvoudig via onze webshop.