9.2 / 10 1157 reviews 

  Sikkens Cetol

  Transparante lakken en beits voor optimale afwerking van hout

  Om hout optimaal te beschermen met transparante lakken en beitsen heeft Sikkens de Cetol-serie ontwikkeld. Een productlijn van kwaliteitsproducten met makkelijke verwerking en een duurzame levensduur. Er zijn lakken in deze serie die zowel binnen- als buiten kunnen worden gebruikt. Naast het verschil tussen binnen- en buitenlakken, wordt er nog onderscheid gemaakt in de glansgraden: mat, zijdeglans en hoogglans.

  Sikkens Cetol TGX Gloss voor extra lange levensduur

  Cetol TGL Satin Plus voor bescherming tegen UV-straling

  Online Sikkens Cetol kopen bij een erkend Sikkens specialist

  Bezig met laden...
   
  Vanaf 1 liter
   € 39,97
  Adviesprijs €66,20
   
  Nu gratis verzonden!
   
  Vanaf 1 liter
   € 36,00
  Adviesprijs €59,60
   
  Nu gratis verzonden!

  Sikkens Cetol TGX Gloss voor extra lange levensduur

  De populairste lak binnen deze serie is de hoogglanzende Sikkens Cetol TGX Gloss. Met een bijzondere hoge duurzaamheid en een verwachte levensduur van ongeveer zes á zeven jaar, is zijn populariteit zeker te begrijpen.

  Cetol TGL Satin Plus voor bescherming tegen UV-straling

  De zijdeglanzende lak Cetol TGL Satin Plus biedt juist weer extra bescherming tegen UV-straling. Uitermate geschikt dus voor objecten die op reguliere basis bloot worden gesteld aan zonlicht. Daarnaast blijft bij Cetol TGL Satin Plus de houtstructuur goed zichtbaar en wordt het zelfs bij sommige houtsoorten extra benadrukt. De Sikkens Cetol TGX Gloss en Cetol TGL Satin Plus worden gebruikt voor het afschilderen van onder andere kozijnen, ramen en deuren.

  Online Sikkens Cetol kopen bij erkend online Sikkens specialist

  Macaverf.nl is een erkend online Sikkens specialist. Slechts een selectief aantal online verfleveranciers ontvangt dit keurmerk van Sikkens. Dit wil zeggen dat Macaverf.nl een officieel verkooppunt is voor de originele producten en kleuren van Sikkens. Wij bieden u altijd een groot assortiment in kwaliteitsverf, voor elke klus en tegen een lage prijs. Het bestellen van Cetol Sikkens kan gewoon eenvoudig via onze webshop.