9.2 / 10 1151 reviews 

  Sikkens Alphacryl

  Sikkens Alphacryl biedt topkwaliteit voor binnenmuren

  Sikkens biedt een groot assortiment aan topkwaliteit muurverf voor steenachtige ondergronden. Speciaal voor binnenmuren heeft Sikkens de Alphacryl-serie ontwikkeld. Binnen deze serie zijn er weer verschillende types die ieder zijn unieke eigenschappen heeft. Hierdoor bent u gegarandeerd van het beste resultaat.

  Een goede basis met Alphacryl Pure Primer SF

  De toppers voor plafond

  Sikkens muurverf met verschillende glansgraden

  Ruime kleurrijke keuze

  Online Sikkens Alphacryl kopen bij erkend online Sikkens specialist

  Bezig met laden...
   
  Vanaf 1 liter
   € 19,77
  Adviesprijs €32,65
   
  Nu gratis verzonden!
   
  Vanaf 5 liter
   € 56,97
  Adviesprijs €98,20
   

   

  Een goede basis met Alphacryl Pure Primer SF

  De Sikkens Alphacryl Pure Primer SF is een watergedragen grondverf voor binnenmuren. Een van de sterktes van deze grondverf is dat deze een uitstekende hechting en dekking biedt voor onbehandelde ondergronden.

  De toppers voor plafond

  Ook voor het behandelen van plafonds kunt u aan de slag met de Sikkens Alphacryl-serie. Sikkens Alphacryl Plafond is een compleet matte plafondverf met een hoge witheid en dekking. U kunt ook kiezen voor een spuitbare verf: Alphacryl Easy Spray. Dit is een kant-en-klaar product en is perfect ingesteld voor een spuitapplicatie. Deze spray is naast het gebruik voor plafonds ook voor muren te gebruiken.

  Sikkens muurverf met verschillende glansgraden

  Binnen de Sikkens Alphacryl-serie kunt u ook een keuze maken uit verschillende glansgraden. Als u opzoek bent naar een matte muurverf kunt u het beste kiezen voor Alphacryl Pure Mat SF. Dit is een extreem matte en schrobvaste binnenmuurverf. De Alphacryl Pure Semi-Satin SF daarentegen is een zijdeglanzende muurverf. Deze kan worden toegepast op ondergronden als schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefsel.

  Ruime kleurrijke keuze

  Sikkens Alphacryl biedt u altijd een ruime keuze waarmee u bent verzekert van een goede afwerking, een maximale bescherming en een duurzaam professioneel resultaat. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit verschillende kleuren. Kies in onze webshop eenvoudig de juiste kleur met behulp van de Sikkens kleurenwaaier.

  Online Sikkens Alphacryl kopen bij erkend online Sikkens specialist

  Macaverf.nl is een erkend online Sikkens specialist. Slechts een selectief aantal online verfleveranciers ontvangt dit keurmerk van Sikkens. Dit wil zeggen dat Macaverf.nl een officieel verkooppunt is voor de originele producten en kleuren van Sikkens. Wij bieden u altijd een groot assortiment in kwaliteitsverf, voor elke klus en tegen een lage prijs. Het bestellen van Sikkens Alphacryl kan gewoon eenvoudig via onze webshop.