9.4 / 10

    Reviews en beoordelingen

    Hieronder vindt u een overzicht van de laatste 100 ervaringen van onze klanten. Lees ze allemaal +

    Schrijf zelf een review
     
     5 / 5   

    ????????

     10 / 10    Anoniem
    12-06-2019
     
     1 / 5   

    Adverteert met prima prijzen voor Sigma S2U Nova satin, maar kan de bestelling niet leveren: 'We hebben en krijgen de basiskleur niet meer. Wegens overname.' , was het telefonische argument. Op de website is er niets over te vinden. Hier klopt iets niet. Betaling is gelukkig inmiddels teruggestort.

    Toon onze reactie +
    Beste klant, Bedank voor uw review. Het klopt inderdaad de we uw product niet meer konden leveren . Onze winkel en webshop is verkocht aan De Voordeelmarkt . Door de overname zijn een aantal producten momenteel niet meer leverbaar waaronder het product wat u helaas nodig had. De advertenties zullen door de nieuwe eigenaar worden aangepast . Ons excuus voor het ongemak Carla van Macaverf.nl
     1 / 10    EB
    28-02-2019
     
     5 / 5   

    Goed advies en snelle levering en goede prijs.

     10 / 10    Hans van Dam
    22-02-2019
     
     4 / 5   

    Fast delivery, good price. But they sent me the wrong type of the roller; I tried with it, it also works fine for me, so I didn't say anything.

     8 / 10    Anoniem
    21-02-2019
     
     4 / 5   

    Diverse keren verf besteld en altijd prima afgehandeld. Scherpe prijzen voor Sikkens producten

     8 / 10    C. In het Panhuis
    21-02-2019
     
     5 / 5   

    We hebben snel kunnen bestellen en en het werd ook snel geleverd. We werden vooraf gebeld dat de kleur misschien 0,3 procent kon afwijken. Dit vond ik wel heel netjes.

     10 / 10    Fam. van Lanen
    21-02-2019
     
     4 / 5   

    Altijd scherpe prijs en goede service.

     8 / 10    André Dekker
    21-02-2019
     
     5 / 5   

    Overzichtelijke site, snelle service. Ik geef jullie een pluim!

     9 / 10    Anoniem
    11-02-2019
     
     4 / 5   

    Levering perfect verlopen

     8 / 10    Anoniem
    11-02-2019
     
     5 / 5   

    Geweldige producten tegen een zeer voordelig tarief en gratis verzonden (boven 100 euro) werkt fantastisch!

     9 / 10    Peter
    10-02-2019
     
     4 / 5   

    Keurig, alles volgens afspraak.

     8 / 10    Anoniem
    10-02-2019
     
     5 / 5   

    snelle levering

     10 / 10    Anoniem
    10-02-2019
     
     5 / 5   

    Eerlijk advies en goed prijs vergelijk.

     9 / 10    Bj Rensink
    10-02-2019
     
     5 / 5   

    Goede informatie. Goede producten

     10 / 10    John
    10-02-2019
     
     4 / 5   

    Goed snelle service goede prijs

     8 / 10    Anoniem
    10-02-2019
     
     4 / 5   

    snelle levering niet duur

     7 / 10    Anoniem
    10-02-2019
     
     5 / 5   

    Uitstekend????????

     10 / 10    Anoniem
    10-02-2019
     
     4 / 5   

    Snelle hoede bezorging voor een goede prijs

     8 / 10    Anoniem
    10-02-2019
     
     5 / 5   

    Snel geleverd goed product goeie service

     10 / 10    Bouwservice J Zwiers
    10-02-2019
     
     5 / 5   

    snel verzonden en goed verpakt

     10 / 10    Anoniem
    10-02-2019
     
     5 / 5   

    uitstekende service en kwaliteit.

     9 / 10    Anoniem
    10-02-2019
     
     5 / 5   

    Prima !!

     10 / 10    Humbert
    09-02-2019
     
     5 / 5   

    Uitstekend, op de website is duidelijke uitleg en ze zijn ook nog telefonisch te bereiken. Vakmensen

     10 / 10    Anoniem
    09-02-2019
     
     5 / 5   

    Goed

     10 / 10    Iwan
    09-02-2019
     
     5 / 5   

    TOP

     10 / 10    Frans
    09-02-2019
     
     5 / 5   

    Macaverf levert top verf en alles wat nodig is voor professioneel schilderwerk. Kwaliteit zit in de details! Altijd met een werkdag geleverd.

     10 / 10    Coen Boudesteijn
    09-02-2019
     
     1 / 5   

    Het bedrijf heeft goeie prijzen, maar hun aanpak met klanten valt te betwijfelen. Ik heb een product bestelt van over de 50 euro en zou dit gratis verzonden gekregen hebben. Dus dat betekent dat het bedrijf opdraait voor de verzendkosten. Ik kom net te laat achter (10min) dat ik dit niet nodig meer heb en probeer te bellen om te annuleren. Ik krijg te horen dat ik het product niet kan wijgeren om te laten retourneren bij hun pakketbezorgbedrijf en kan het beste in persoon terug brengen naar de zaak. Ik breng dit product dus terug en krijg 52 euro terug i.p.v. 58.95, zonder enige uitleg. Volgende dag bekeek ik mijn bonnen en kom daarachter. Ik ga terug naar de zaak om dit te bespreken en om iets nieuws te halen. Blijkbaar moet de klant voor de verzendkosten opdraaien terwijl er duidelijk 'gratis' staat bij verzendkosten. De koppel die deze zaak runt gaven mij geen gelijk. Ze probeerde mij schuldig te laten voelen door te zeggen dat ik het annuleer net op het moment dat het pakketje op weg was, maar wat kan ik hieraan doen? Ik heb mijn best gedaan om het zo snel mogelijk te annuleren. Uiteindelijk kwamen ze mij tegemoet....de helft van de verzendkosten.... De discussie was erg onprettig en ik vind ook dat als bedrijf je voor de verzendkosten moet opdraaien, al helemaal als het bedrijf adverteert dat verzendkosten gratis zijn boven de 50 euro. Als bedrijf moeten ze denken aan hun klanten.

    Toon onze reactie +
    Beste klant, Het is niet makkelijk om op deze review te reageren als verkoper. Uw heeft uw ongerief hier duidelijk verwoord, wat u recht is. Het hele proces verkoop en retour brengen van uw product is toch wel iets genuanceerder gebeurd dan hier beschreven. Maar een review is niet de juiste weg om dit verder te bespreken. Wat ik wel wil vermelden is dat buiten de retour ontvangen verzendkosten u een nieuw product heeft gekocht en wij u dit product met een korting hebben verkocht. Ons inziens zijn we door deze korting u tegemoet gekomen . Carla van Macaverf.nl
     2 / 10    Peter Chan
    08-02-2019
     
     5 / 5   

    Verf besteld bij Macaverf . Bij levering bleek de deksel gescheurd te zijn waardoor de emmer gelekt had. Contact opgenomen met klantenservice van Macaverf . Zij vonden dit heel vervelend en hebben direct nieuwe verf opgestuurd naar ons. Dat noemen we nog eens service . Bedankt Macaverf

     9 / 10    fam. van Wanrooij
    22-01-2019
     
     5 / 5   

    Hele nette en makkelijke site. Heel snel met goed advies! Snelle levering.

     9 / 10    Chris
    03-01-2019
     
     5 / 5   

    Alweer kwaliteitsverf gekocht bij Macaverf. Ook nu weer eenvoudig de verf geselekteerd, betaald en volgende dag geleverd. Graag tot de volgende keer.

     10 / 10    Peter
    03-01-2019
     
     5 / 5   

    Snelle verzending en duidelijke communicatie

     10 / 10    Anoniem
    21-11-2018
     
     4 / 5   

    Verf is prima in orde. Echter de bezorging bij de buren is niet gewenst. We konden geen track and trace volgen.

    Toon onze reactie +
    Beste Klant, Bedankt voor uw review. Wanneer u geen levering bij uw buren wilt kunt u dat in het veld opmerkingen vermelden dan vermelden dat bij de vervoerder op de adressticker. Helaas was dit niet vermeld. De vervoerder die wij gebruiken voor verzending van emmers hebben helaas geen tijdsvermelding in hun track&trace systeem . Hier hebben wij helaas geen invloed op.
     8 / 10    Anoniem
    21-11-2018
     
     1 / 5   

    Onduidelijk in de communicatie. Verfblikken zien er niet als nieuw uit.

    Toon onze reactie +
    Beste klant, Bedankt voor uw review. U geeft aan dat onze communicatie niet duidelijk is. Helaas is onze communicatie pas achteraf gebeurd omdat u producten (op kleur gemengd) heeft teruggestuurd zonder contact met ons op te nemen. In onze voorwaarden staat duidelijk vermeld dat een retourzending in of na overleg met ons plaats vind . Zoals u telefonisch al aangaf interrumpeert u het anders dan zoals het er vermeld staat. Zonder enig overleg heb ik hier helaas geen invloed op. Verder geeft u nu aan dat onze blikken niet als nieuw uitzien. Tijdens ons telefonisch contact heeft u dit niet te sprake gebracht. De blikken die u heeft retourneert zijn nieuwe blikken . We zijn een erkend Sikkens specialist en krijgen dagelijks nieuwe producten geleverd van Akzo Nobel. Ik kan u verzekeren dat de blikken die wij ontvangen nieuw zijn . Mocht u hieraan twijfelen kunt u altijd contact opnemen met Akzo Nobel en navraag doen . Het is jammer dat u niet tevreden bent , maar ik heb geprobeerd u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
     1 / 10    Anoniem
    20-11-2018
     
     5 / 5   

    Prima producten tegen de laagste prijs op het internet.

     10 / 10    Anoniem
    20-11-2018
     
     5 / 5   

    Altijd een snelle levering, en ook altijd snel antwoord via de mail. Goed klantgericht en vriendelijk met een goede service!

     10 / 10    Thomas
    20-11-2018
     
     1 / 5   

    Pas op met andere merken als sikkens te bestellen ik had caparol besteld standaard wit gesealde emmers kon ik niet retourneren dus mijn advies om verder te kijken als u voor een ander merk gaat dan sikkens

    Toon onze reactie +
    Beste klant, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Ik vind het vervelend dat u de bestelde producten niet kon retourneren maar het door u bestelde product Caporal Capasilan hebben we niet in onze standaard voorraad, het betreft een product wat niet veel verkocht wordt maar welk we wel kunnen aanbieden aan onze klanten . Dit wordt speciaal voor klanten besteld als we hier een opdracht krijgen via onze webshop. Bij het product staat een levertijd vermeld. En de uitleg van deze vermelding staat bij onze veel gestelde vragen uitgelegd. Alle merken die in onze standaard voorraad in onze winkel aanwezig zijn kunnen geretourneerd worden in ze niet op kleur gemengd zijn. Het betreft niet alleen het merk Sikkens. Wellicht is mijn uitleg tijdens ons telefonisch contact niet duidelijk genoeg geweest waarvoor bij deze mijn excuus.
     2 / 10    Klusdokter
    02-11-2018
     
     5 / 5   

    alles is goed verlopen

     9 / 10    schouten
    02-11-2018
     
     4 / 5   

    Een goede en snelle services.

     8 / 10    Anoniem
    30-10-2018
     
     5 / 5   

    Mijn complimenten!!

     10 / 10    Anoniem
    30-10-2018
     
     5 / 5   

    Goede snelle service!

     10 / 10    Silvia
    30-10-2018
     
     5 / 5   

    Snelle levering. Levering te traceren. Fijne prijs/ kwaliteit verhouding.Prima

     10 / 10    Mevr. H. de Lange
    30-10-2018
     
     4 / 5   

    Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling van de door mij bestelde verf en de deskundige en klantvriendelijke wijze waarop ik telefonisch te woord werd gestaan.

     8 / 10    John
    30-10-2018
     
     5 / 5   

    Goede website en hele snelle service. Goed op de hoogte gehouden van waar en wanneer bestelling is en afgeleverd wordt

     10 / 10    Anoniem
    30-10-2018
     
     5 / 5   

    Vlotte levering Goed verpakt

     9 / 10    Gerrit H. de Boer
    17-10-2018
     
     5 / 5   

    Uitermate positief! Door een storing bij post.nl werd de bestelling later geleverd. Hierover ben ik keurig geïnformeerd.

     10 / 10    Anoniem
    17-10-2018
     
     5 / 5   

    100% levering nette afhandeling en hele goede prijs

     10 / 10    Schildersbedrijf André Pieper
    15-10-2018
     
     5 / 5   

    Snelle levering , top bedrijf

     10 / 10    Jp van der linde schilderwerken
    15-10-2018
     
     5 / 5   

    Prima lak voor blank eiken

     10 / 10    Anoniem
    15-10-2018
     
     5 / 5   

    Mijn 1e keer dat materiaal besteld heb bij Macaverf, prima ervaring! Snelle aflevering, zal ik de volgende keer zeker weer doen

     9 / 10    Anoniem
    13-10-2018
     
     5 / 5   

    ??????????

     10 / 10    Ceyhun
    13-10-2018
     
     5 / 5   

    Prima bedrijf...komen afspraken na !

     9 / 10    Anoniem
    13-10-2018
     
     5 / 5   

    Super service. Bij de bestelling ging iets mis, werd gelijk gebeld en de boel werd geregeld.

     10 / 10    Björn Keizer
    13-10-2018
     
     5 / 5   

    Super, er is zelfs contact met mij opgenomen omdat men twijfelde of ik de juiste kleur verf had besteld.

     10 / 10    Anoniem
    13-10-2018
     
     5 / 5   

    Snelle goed verpakte levering.

     10 / 10    Rik
    13-10-2018
     
     5 / 5   

    Duidelijk en snel geleverd

     10 / 10    Anoniem
    13-10-2018
     
     5 / 5   

    Uitermate correcte en snelle afwikkeling van de bestelling.

     10 / 10    Iwan
    13-10-2018
     
     5 / 5   

    Goed persoonlijk contact, zo hoort service te zijn!

     10 / 10    Arno Rommens
    13-10-2018
     
     5 / 5   

    Goede service, goede producten en een goede prijs. Mooie site met goede bruikbare info over de producten. Helemaal top.

     10 / 10    Hans Vree
    13-10-2018
     
     5 / 5   

    Al verschillende keren aanbevolen bij kennissen en vrienden. Zeer goed advies en snelle service. Top bedrijf!

     10 / 10    Anoniem
    13-10-2018
     
     5 / 5   

    Geweldige service, supersnelle levering en perfecte prijs!!

     10 / 10    de Groot
    13-10-2018
     
     4 / 5   

    Goede levering

     8 / 10    Ga van Laar
    13-10-2018
     
     5 / 5   

    snelle levering van het juiste gevraagde product en zeer scherp geprijsd. ik ben tevreden!

     10 / 10    klusbedrijf "de vreemde eend"
    24-09-2018
     
     4 / 5   

    Kan nog geen goed beeld geven, was de eerste keer dat wij bestelden op deze manier

     8 / 10    H.A. Koning
    20-09-2018
     
     5 / 5   

    top snelle levering alles volgens afspraak de volgende bestelling zal ik zeker bij macaverf doen.

     10 / 10    AH Witjes
    20-09-2018
     
     5 / 5   

    Een goede prijs, en snelle levering, de goederen zijn voor verzending goed verpakt. Ga zo door!

     9 / 10    Ger Leenders
    20-09-2018
     
     5 / 5   

    Prima service, netjes op tijd volgens afspraak geleverd

     10 / 10    Anoniem
    20-09-2018
     
     4 / 5   

    Nog snel even verf besteld, super geholpen!

     8 / 10    Anoniem
    20-09-2018
     
     5 / 5   

    Nette en snelle verzending, goede prijzen

     10 / 10    Franka
    20-09-2018
     
     4 / 5   

    Prima geregeld

     7 / 10    Ilja
    20-09-2018
     
     5 / 5   

    Deskundig, snel en goedkoop

     10 / 10    muurverver
    20-09-2018
     
     5 / 5   

    Uitstekende service!

     10 / 10    Rolien
    20-09-2018
     
     5 / 5   

    Supersnelle levering, geen problemen, gunstige prijs.

     10 / 10    Jannie
    13-09-2018
     
     5 / 5   

    Super in alle opzichten nergens iets op aan te merken.

     10 / 10    Timmerbedrijf marcel vof
    06-09-2018
     
     5 / 5   

    Sikkens verf tegen zeer aantrekkelijke prijs. Alle kleuren leverbaar. Snel zonder gedoe geleverd. Prima website. Chapeau!

     10 / 10    J W C M Jansen
    05-09-2018
     
     5 / 5   

    Goede prijzen. Perfecte service. Goed verpakt en dag later in huis.

     10 / 10    Ramon Dykgraaf
    05-09-2018
     
     5 / 5   

    Makkelijk bestellen en snel in huis. Prima service

     10 / 10    Anoniem
    04-09-2018
     
     5 / 5   

    Altijd scherp geprijsde verf van de beste merken. We hebben nu ongeveer ons hele huis al in de verf van Maca. Ook heel fijne service zowel de advisering als de super snelle levering!

     10 / 10    Alida
    04-09-2018
     
     5 / 5   

    Goede en snelle levering Goede producten en ruime keuze

     10 / 10    William van Gilst
    03-09-2018
     
     5 / 5   

    zeer snelle levering, lage prijzen

     10 / 10    Anoniem
    03-09-2018
     
     4 / 5   

    snelle levering

     8 / 10    Anoniem
    03-09-2018
     
     5 / 5   

    Snelle levering

     10 / 10    Anoniem
    03-09-2018
     
     5 / 5   

    Ik zocht een beitsverf met special Zweeds blauwe kleur en Macaverf kon deze leveren.

     10 / 10    Frans
    03-09-2018
     
     4 / 5   

    Prima verzorgd. Op tijd geleverd. Er was iets van de bestelling niet geleverd na telefonisch contact werd het de volgende dag direct bezorgd.

     8 / 10    Peter
    30-08-2018
     
     5 / 5   

    Prima communicatie, prima product en op tijd bezorgd. Helemaal oké

     10 / 10    Anoniem
    29-08-2018
     
     5 / 5   

    Prima winkiel

     9 / 10    Renovartis
    28-08-2018
     
     5 / 5   

    Goede en snelle levering

     10 / 10    V dijk
    28-08-2018
     
     4 / 5   

    snelle levering en verf voor een hele goede prijs Ze moeten alleen een andere vervoerder regelen, want er zat onder aan de verfemmer een soort bijtende stof die in mijn laminaat de afdruk van de emmer heef uitgebeten

     8 / 10    bouwmeester
    28-08-2018
     
     5 / 5   

    Goede kwaliteit verf voor een scherpe prijs en de volgende dag al geleverd!

     10 / 10    Roger Dijkstra
    28-08-2018
     
     5 / 5   

    Absoluut bodemprijzen voor kwaliteit producten. Snelle levering Goed geholpen door de service desk Klasse een dikke 10

     10 / 10    Henk Jacob
    28-08-2018
     
     5 / 5   

    Duidelijk advies en snelle levering.

     9 / 10    Anoniem
    28-08-2018
     
     5 / 5   

    Snelle en goed verpakte levering. De prijs was ook nog eens scherp.

     10 / 10    Blok
    28-08-2018
     
     5 / 5   

    Goede communicatie vanaf bestelling tot aan de aflevering en zeer snel Top!

     9 / 10    Anoniem
    28-08-2018
     
     4 / 5   

    goed

     8 / 10    Hietland
    28-08-2018
     
     5 / 5   

    Ben zeer tevreden over de service, bezorgtijd en prijs bij Macaverf. Hadden een hoogglanslak geleverd i.p.v. zijdeglans, een pickfout kan gebeuren. Heb hierover gebeld en er werd me aangeboden de lak terug te sturen en mij nieuwe te zenden. De verzendkosten hiervoor zouden worden teruggestort op mijn rekening, toen ik aangaf dat ik eigenlijk niet nog een extra dag wilde wachten werd de verf dezelfde dag nog thuis gebracht. Ik woon dan wel in redelijk in de regio maar toch, top service van Macaverf!

     9 / 10    M.Clermonts
    27-08-2018
     
     5 / 5   

    Ruime keuze,concurrentiële prijzen en goed advies. Alle aankopen verlopen zeer vlot

     10 / 10    Tom DR
    27-08-2018
     
     5 / 5   

    PRETTIG, DESKUNDIG ADVIES

     9 / 10    Anoniem
    27-08-2018
     
     4 / 5   

    Voordelig en snel geleverd

     8 / 10    Egbert van Houten
    27-08-2018
     
     5 / 5   

    Goede service snelle levering.

     10 / 10    Anoniem
    27-08-2018
     
     5 / 5   

    Snelle en juiste levering tegen de beste prijzen.

     10 / 10    G. Van der bruggen
    27-08-2018
     
     5 / 5   

    Gewoonweg TOP.

     10 / 10    Pronk
    27-08-2018