9.2 / 10 1040 reviews 

    Reviews en beoordelingen

    Hieronder vindt u een overzicht van de laatste 100 ervaringen van onze klanten. Lees ze allemaal +

    Schrijf zelf een review
     
     3 / 5   

    Prima heel snel in huis.

     5 / 10    Hans Van Os
    02-06-2020
     
     5 / 5   

    Snel, goedkoop en prima kwaliteit

     9 / 10    R. Driessen
    31-05-2020
     
     5 / 5   

    Ik was al lang op zoek naar een kleine maat van een speciale kleur hooggllans. Via internet kwam kwam ik bij deze firma terecht voor een buitengewoon goedkope aanbieding. Na mijn impuls aankoop bedacht ik dat nog een andere kleur gewenst was. Dit is in het weekend per email gecommuniceerd. Op maandagochtenr kreeg ik bericht dat de uitbreiding OK is. De bestelling is aangepast en de volgende dag zijn de twee blikken verf geleverd. Ik heb de kleur gekregen wat in gewone winkels niet meer mogelijk was voor een totaalbedrag dat lager is dan verwacht.

     10 / 10    T Uittenbogaard
    31-05-2020
     
     5 / 5   

    bestelling snel afgehandeld en snel geleverd

     9 / 10    jacqueline
    30-05-2020
     
     5 / 5   

    Snelle levering en correcte bestelling, geweldig!

     10 / 10    Ayla
    30-05-2020
     
     3 / 5   

    4 blikken flexa buiten verf online besteld ,de levering is netjes verlopen en de verf was netjes verpakt. Het enige jammer is dat er een blik al open was geweest.

     6 / 10    Dennis Kleijbeuker
    28-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima

     10 / 10    Petra Kuppen
    28-05-2020
     
     5 / 5   

    Snel geleverd. Scherpe prijs.

     10 / 10    Erwin van Uffelen
    27-05-2020
     
     5 / 5   

    Fijne website, makkelijk te bestellen en een perfecte levering.

     10 / 10    Frits Jager
    26-05-2020
     
     5 / 5   

    top

     9 / 10    jackie tel
    26-05-2020
     
     4 / 5   

    Niet zo veel ervaring omdat ik pas een keer iets besteld heeft maar dat ging goed en snel

     8 / 10    J.G van Dalen
    26-05-2020
     
     5 / 5   

    Goed verzorgd, en service

     10 / 10    A. de Vos
    26-05-2020
     
     5 / 5   

    Snelle levering.

     10 / 10    Koos Ekhart
    25-05-2020
     
     5 / 5   

    Heb er wat verf gekocht en werd er goed te woord gestaan en ook goed behandeld bedankt daar voor

     10 / 10    Rene Harmsen
    25-05-2020
     
     5 / 5   

    Snel, prettig contact en goedkoop!

     10 / 10    Rianne Visser
    25-05-2020
     
     4 / 5   

    Goed

     8 / 10    Viola Chrobak
    25-05-2020
     
     5 / 5   

    Zeer positief!

     9 / 10    H Van Gurp
    24-05-2020
     
     5 / 5   

    Snelle en complete levering tegen een aantrekkelijke prijs.

     10 / 10    Michael de Raaff
    24-05-2020
     
     5 / 5   

    Goede informatie.

     10 / 10    Ellen van der Zee
    23-05-2020
     
     5 / 5   

    Helemaal tevreden

     10 / 10    Hans Vogelaars
    23-05-2020
     
     5 / 5   

    Na bestellen twee dagen verf binnen buitengewoon niks te klagen de meeste kunnen aan jullie voorbeeld geven zeer tevreden

     9 / 10    Piet Kleijn
    23-05-2020
     
     5 / 5   

    Snel geleverd voor een scherpe prijs?

     9 / 10    Bert
    22-05-2020
     
     5 / 5   

    Paar weken geleden deze bus groene buitenbeits van 5 liter gekocht om mijn schutting te verven. Heb direct maar mijn teakhouten tuinset meegebeitst... Prachtige kleur, zeer tevreden ook over de prijs! Bij deze nog maar zo'n bus gekocht....

     10 / 10    Bea Haasnoot
    22-05-2020
     
     1 / 5   

    De verf is van waardeloze kwaliteit

     2 / 10    M.J.F. Haneveer
    21-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima service, zeer tevreden!

     10 / 10    Rijnhout
    21-05-2020
     
     4 / 5   

    Snelle verzending en goed verpakt.

     8 / 10    Henk Plantinga
    20-05-2020
     
     5 / 5   

    Verf besteld,deze kon ik nergens anders krijgen maar macaverf had m wel,toppie.

     10 / 10    Robert Engelen
    20-05-2020
     
     5 / 5   

    Geweldig vooral de snelle levering

     10 / 10    RD Koers
    20-05-2020
     
     5 / 5   

    Top ! Vooral dat je binnen 1 minuut gebeld wordt als je eerste bestelking niet helemaal correct is (kleur vergeten aan te geven)

     10 / 10    Jaap Alting
    20-05-2020
     
     5 / 5   

    had verf nodig, bepaalde kleur, niet meer leverbaar bij de grote zaken

     10 / 10    A van Buren
    20-05-2020
     
     3 / 5   

    Eigenlijk hebben wij het over 2 zaken . -De prijs/kwaliteit. Prima -De levering. Was dramatisch. Afgesproken leverdata werden niet nagekomen terwijl op de site stond voor 16.00 uur besteld volgende werkdag in huis. Geplande werkzaamheden konden zodoende niet worden uitgevoerd. Verder : zou U dit bedrijf aanbevelen. Ja en nee. Mogelijkheid staat niet in vragenlijst.

     6 / 10    toine vinken
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    erg snelle levering

     9 / 10    jan hoeffnagel
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima geen opmerkingen

     10 / 10    Arthur Boon
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    Vakkundig en snel!

     9 / 10    Martijn van Dongen
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    zeer tevreden

     9 / 10    Hans Dozy
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima, altijd vriendelijk als ik telefoneer

     10 / 10    Trudy Jongbloed
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    Ik ben erg te spreken. Ik had witte lak besteld en voordat ik iets had ontvangen werd ik gebeld dat er een etikettenwissel was geweest waardoor een pot Rose verf naar mij werd toegestuurd. De Rose verf mocht ik houden en de bestelde witte verf ontving ik de volgende dag. Keurig netjes opgelost!

     10 / 10    Kees Van der Putten
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    Snelle service en een goede prijs

     10 / 10    J.J. Waninge
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    perfect geregeld

     10 / 10    H.J. Groters
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    Ik heb al enkele jaren een heel fijn contact met macaverf. Spullen worden op tijd afgeleverd. Ik heb al diversen adressen doorgespeeld,en zal het blijven doen.

     10 / 10    chwm Ruijzenaars
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    Correcte en snelle levering

     10 / 10    Raymond Weber
    18-05-2020
     
     5 / 5   

    Top! Woensdag verf besteld, donderdag ontvangen. Super prijs, steeds via de mail op de hoogte van bestel- en leverproces, verpakking prima. Zoals je hoopt dat het gaat!

     10 / 10    Carlo Magnano
    18-05-2020
     
     5 / 5   

    Had 6 blikjes verf besteld en betaald maar werd al vlot gebeld dat er nog maar 3 op voorraad waren. Bestelling aangepast en verschil snel terug ontvangen. Top service!

     10 / 10    Lisette Neijts
    18-05-2020
     
     5 / 5   

    Aankoop prima verlopen. Onbekende vervoerder. Aflevering duurde wat langer wat mogelijk ook door de hele corona geschiedenis zou kunnen komen. Emmer muurverf alleen deksel dichtgeplakt een zonder verdere verpakking verstuurd. Op zich hierdoor geen onnodig verpakkingsmateriaal maar komt toch vreemd over. Informatie over verzenden prima in orde

     10 / 10    Arjan Versteeg
    17-05-2020
     
     2 / 5   

    Ik heb inderdaad verf besteld maar na een week nog steeds niet ontvangen!

     4 / 10    Cees Ravensbergen
    17-05-2020
     
     4 / 5   

    Goed schilderbaar

     8 / 10    Willem Verblaauw
    17-05-2020
     
     5 / 5   

    Prijs is goed. Levering volgens belofte

     9 / 10    Theo van Caldenberg
    17-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima bedrijf, ondanks de Corona tijd, snelle levering. Product is goed van prijs en kwaliteit.

     9 / 10    Leontine Daalder
    17-05-2020
     
     4 / 5   

    Snelle levering , goede prijs

     8 / 10    miranda groenendijk
    16-05-2020
     
     5 / 5   

    Snelle levering, ben tevreden

     9 / 10    Ruth Frederiks
    16-05-2020