9.4 / 10

    Reviews en beoordelingen

    Hieronder vindt u een overzicht van onze klanten en hun ervaringen.

    Schrijf zelf een review
     
     5 / 5   

    Gewoon goed en snel afgeleverd

     10 / 10    Anoniem
    12-08-2018
     
     5 / 5   

    Top. Ik had de bestelling net gedaan en toen bleek dat ik de verkeerde beits had besteld. Ik meteen een mail er overheen en ze reageerden nog dezelfde middag dat de bestelling was aangepast en de goede blikken verzonden zouden worden. En zo ging het ook. Ben daar erg tevreden over.

     10 / 10    Anoniem
    09-08-2018
     
     5 / 5   

    Groot assortiment, dus ik heb de verf gevonden die ik zocht en dan ook nog eens voor de laagste prijs. 's Middags besteld en de volgende middag al in huis.

     10 / 10    BT412
    08-08-2018
     
     5 / 5   

    Bij het bestellen van een blik verf was mijn kleurcode door mij verkeerd ingevoerd. Macaverf heeft snel en persoonlijke hulp gegevenen de zending was dezelfde dag nog gereed. Complimenten!

     10 / 10    Anoniem
    08-08-2018
     
     5 / 5   

    Goede prijs, snelle levering en vriendelijke service

     10 / 10    Johan
    08-08-2018
     
     4 / 5   

    Zeer goed

     8 / 10    Anoniem
    08-08-2018
     
     4 / 5   

    Nette degelijke verpakking, snelle levering.

     7 / 10    Piet scheepers
    08-08-2018
     
     4 / 5   

    Prima site, prima prijs, prima levering.

     8 / 10    Anoniem
    08-08-2018
     
     5 / 5   

    zeer snelle levering goeden kwaliteit niet duur

     9 / 10    kees gijsbers
    02-08-2018
     
     4 / 5   

    Goed

     7 / 10    Breevoort
    02-08-2018
     
     4 / 5   

    bestelling gaat prima. ontvangst van betaling kan beter, komt pas de volgende morgen. Inpakken van het blik verf moet beter. Dit is de tweede pot die ik bestel. Dit blik heeft nogal een flinke deuk opgelopen aan de onderkant van het blik. Doos is zorgvuldig dichtgeplakt. Binnenkant met noppenfolie beschermd. Echter de noppenfolie zat niet onder de rand van het blik. Daar is een flinke deuk ontstaan . Heb er foto's van gemaakt. Levering doet andere partij

     8 / 10    JD
    01-08-2018
     
     5 / 5   

    Goed bedrijf prima producten bezorging en verpakking echt Top.

     10 / 10    Bertus
    01-08-2018
     
     5 / 5   

    We zijn uiterst tevreden over uw Sikkens producten en de snelle levering daarvan!

     9 / 10    Anoniem
    01-08-2018
     
     5 / 5   

    Goede service en lage prijzen zeer betrouwbaar

     10 / 10    Anoniem
    01-08-2018
     
     4 / 5   

    De bestelling bij Macaverf is snel en goed verlopen. Het was prettig te merken dat over de bestelling werd meegedacht. Er werd zonder dat ik erom gevraagd had advies gegeven over het bewaren van de verf. Een aanrader.

     8 / 10    Theo Elenbaas
    01-08-2018
     
     5 / 5   

    Prima service! Volgende dag in huis, en heel netjes verpakt!

     10 / 10    Anoniem
    01-08-2018
     
     5 / 5   

    Overzichtelijk met bestellen. Makkelijk betalen en snel verzonden. Top

     10 / 10    Miriam
    01-08-2018
     
     5 / 5   

    Perfecte service. Eenvoudig te bestellen en snelle levering.

     10 / 10    Christian Haarfijne Kappers
    01-08-2018
     
     5 / 5   

    Perfecte prijs kwaliteit verhouding goede service en snelle levering

     9 / 10    Roger Meijer
    30-07-2018
     
     5 / 5   

    Hi all, Bij deze alleen maar lof over de lever snelheid, wijze van versturen, transport kosten en gebruiksvriendelijkheid van de website. Dag 0 besteld, dag 1, rond middaguur geleverd! Chapeau! Mvg Rudy Derikx

     10 / 10    Rudy Derikx
    27-07-2018
     
     4 / 5   

    niet te duur, goede snelle snelle levering. alleen het deksel van de muurverf was gescheurd.( w.s. met het transport beschadigd?) dit zag ik pas nadat de vervoerder weg was.

     8 / 10    Anoniem
    26-07-2018
     
     4 / 5   

    goede geprijst en snelle levering

     8 / 10    Remco
    26-07-2018
     
     5 / 5   

    Snel en correct geleverd, een positieve ervaring.

     9 / 10    Pieter-Jan
    25-07-2018
     
     5 / 5   

    Zeer goede communicatie, snelle correcte levering en aftersales. Prijstechnisch een aanrader!

     10 / 10    G.Roovers
    24-07-2018
     
     5 / 5   

    Wederom een uitstekende ervaring. Makkelijk, snel, scherp geprijsd en ook nog met extraatjes!

     10 / 10    Jan
    24-07-2018
     
     5 / 5   

    goede en snelle levering zeer tevreden

     10 / 10    m vanes
    24-07-2018
     
     5 / 5   

    Super snelle levering

     10 / 10    Mammatanja
    24-07-2018
     
     5 / 5   

    Goede ervaring, de goedkoopste in prijs, dus is het wel eens afwachten of er een addertje onder het gras schuilt. Maar nee, snelle levering, goed verpakt. Een adres om meer te bestellen.

     9 / 10    Van Wijk
    24-07-2018
     
     5 / 5   

    Snelle nette levering. Zonder verzendkosten boven de 100 euro. En altijd een gratis kwast of iets dergelijks.

     10 / 10    Anoniem
    24-07-2018
     
     5 / 5   

    Betrouwbaar en snelle levering goed advies. Geweldig

     10 / 10    A. Schneijdenberg
    23-07-2018
     
     5 / 5   

    Mooie overzichtelijke webwinkel die snel en goed levert.

     9 / 10    Frits Tor
    23-07-2018
     
     5 / 5   

    Snel en goed geleverd

     9 / 10    Anoniem
    23-07-2018
     
     5 / 5   

    very good, easy website, fast delivery, well packaged

     10 / 10    Anoniem
    23-07-2018
     
     4 / 5   

    Altijd duidelijk en eerlijk advies en prijs is oké Snelle levering

     8 / 10    Ton
    23-07-2018
     
     5 / 5   

    Correcte afwikkeling, duidelijke communicatie, goede prijs, overzichtelijke website. Kortom PRIMA

     10 / 10    Frank
    23-07-2018
     
     5 / 5   

    Snel bestellen op goede website, goede terugkoppeling op de mail, snel bezorgd. Super !

     10 / 10    Waterval
    23-07-2018
     
     5 / 5   

    Prima service , vlotte levering en goed product

     10 / 10    Huizing
    23-07-2018
     
     4 / 5   

    Prima , de vragen die ik telefonisch had voor advies zijn duidelijke beantwoord. Ook de bestelling ging moeiteloos en de levering was correct . Macaverf beveel ik bij ieder aan, top.

     8 / 10    Hist.ver. Nei-Schoonebeek
    23-07-2018
     
     5 / 5   

    Prima geholpen met het maken van de juiste bestelling

     10 / 10    Ruud
    23-07-2018
     
     5 / 5   

    Snel, simpel en correcte levering

     10 / 10    Anoniem
    23-07-2018
     
     5 / 5   

    Zeer fijn! De levering is bijzonder snel.

     10 / 10    HJ van renselaar
    23-07-2018
     
     5 / 5   

    Prima, snelle levering en de artikelen erg netjes verpakt.

     10 / 10    Anoniem
    23-07-2018
     
     5 / 5   

    Super snelle en zeer nette levering

     10 / 10    Anoniem
    23-07-2018
     
     5 / 5   

    Hele goede service en snelle levering , top!

     10 / 10    Anoniem
    10-07-2018
     
     5 / 5   

    Duidelijke website, scherpe prijs en prima service!

     10 / 10    Anoniem
    05-07-2018
     
     5 / 5   

    Besteld en de dag erna direct geleverd. Ondanks breekbaarheid top verpakt en alles goed in ontvangst genomen. Volgende keer zal ik wederom bij jullie bestellen. Bedankt

     10 / 10    J.de Jong
    05-07-2018
     
     5 / 5   

    ruime keuze met, veel informatie en snelle levering

     9 / 10    Albert De Jong
    04-07-2018
     
     5 / 5   

    Snel geleverd en mooie prijs voor beste verf die er is. Tweede keer al besteld en volgende keer weer hier.

     10 / 10    Johan Pol
    04-07-2018
     
     5 / 5   

    goede website met veel kleurenwaaiers- goede prijs en snelle levering

     10 / 10    petatje
    04-07-2018
     
     4 / 5   

    Snelle levering, nette prijs. Blikken waren dicht geplakt omkeken deksel te voorkomen. Blikken waren wel ontzettend beschadigd, vermoeden door transport. De deksel was er nauwelijks af te krijgen. Doorroeren in blik was ook niet mogelijk vanwege dat het blik ontzettend was gedeukt.

    Toon onze reactie +
    Beste klant, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de blikken beschadigd zijn tijdens het vervoer. We verpakken de blikken zo goed mogelijk om tijdens het transport deuken te voorkomen maar helaas helpt dit niet altijd. We zullen deze informatie zeker meenemen tijdens de evaluatie gesprekken met de vervoerder. met vriendelijke groet Carla van Macaverf.nl
     7 / 10    Jordy
    03-07-2018
     
     5 / 5   

    Mijn ervaring met Macaverf is uitmuntend goed. Kan Macaverf ten zeerste aanraden.

     10 / 10    Hulskers Schilderwerken
    03-07-2018
     
     5 / 5   

    Kantvriendelijk, snelle service

     10 / 10    Anoniem
    03-07-2018
     
     5 / 5   

    Snelle levering en goede kwaliteit verf voor een zeer goede prijs!

     10 / 10    Brian
    03-07-2018
     
     5 / 5   

    Heel goed.!

     10 / 10    Jan
    03-07-2018
     
     5 / 5   

    Heldere site, nakomen van gemaakte afspraken, vlotte levering.

     10 / 10    Bert
    03-07-2018
     
     4 / 5   

    Snelle levering met leuke acties!

     8 / 10    Anoniem
    03-07-2018
     
     5 / 5   

    Macaverf is goedkoop ( Sigmaverf is ruim 25% goedkoper), snel en heeft een goede communicatie. Verbeterpunt: de bruine tape om de bussen af te sluiten geeft na verwijdering nog plakresten. Graag een andere tape gebruiken. Bij voorbaat dank.

     9 / 10    Akkers
    03-07-2018
     
     5 / 5   

    Ga zo door.

     9 / 10    Vankan
    03-07-2018
     
     5 / 5   

    Macacerf doet wat ie beloofd. Binnen 24 uur geleverd. Top

     10 / 10    Sander SV Parketvloeren
    03-07-2018
     
     5 / 5   

    Telefonisch contact gehad en perfect geholpen . snel geregeld en volgende dag in huis .

     10 / 10    Jeroen
    03-07-2018
     
     4 / 5   

    goede kwaliteit en niet duur

     8 / 10    Anoniem
    23-06-2018
     
     5 / 5   

    Super snel gekregen. Binnen 24 uur. Super koerier en behulpzaam.

     10 / 10    Bergman
    22-06-2018
     
     5 / 5   

    Top service. Bedankt, kom zeker terug

     10 / 10    Anoniem
    22-06-2018
     
     4 / 5   

    heldere website en vlotte levering tegen een concurrerende prijs. Dat is wat ik verwacht en dat is wat Macaverf levert.

     8 / 10    Frans
    22-06-2018
     
     5 / 5   

    Overzichtelijke website. Zeer scherpe prijzen. Uitgebreide informatie per product.

     10 / 10    Saar
    22-06-2018
     
     5 / 5   

    Bestelling via internet is goed verlopen. De verf was snel geleverd.

     10 / 10    Anoniem
    22-06-2018
     
     5 / 5   

    Goed!! Vraag gesteld via de mail en snel een goede en duidelijke reactie gehad. We wisten precies waar we aan toe waren en konden direct onze verf bestellen. Deze werd ook nog eens heel snel geleverd!

     10 / 10    Jeroen Berghuis
    22-06-2018
     
     5 / 5   

    Goed, snel, goed verpakt

     10 / 10    Mts.v.Ittersum-Groenewoud
    22-06-2018
     
     5 / 5   

    Correcte afhandeling, iets niet duidelijk nemen ze contact op.

     10 / 10    Anoniem
    13-06-2018
     
     5 / 5   

    Snel, betrouwbaar en betaalbaar! Alles netjes op tijd geregeld.

     10 / 10    Ak (Flevoland)
    12-06-2018
     
     5 / 5   

    Prima service! Snelle levering en een verrassing erbij . Volgende keer zijn wij weer klant....

     9 / 10    Charles
    12-06-2018
     
     5 / 5   

    Makkelijke website, snelle levering en goed produkt.

     10 / 10    Bert Dirks
    12-06-2018
     
     5 / 5   

    Goede site. Snel geleverd.

     9 / 10    Carlo
    12-06-2018
     
     5 / 5   

    Ontving per ongeluk de bestelling van iemand anders, maar dit werd heel netjes opgelost en ik ontving de volgende dag meteen de correcte bestelling.

     10 / 10    Peter
    12-06-2018
     
     5 / 5   

    Snelle en goede aflevering

     10 / 10    Jan van Egmond
    12-06-2018
     
     5 / 5   

    Goede service, snelle levering.

     10 / 10    Anoniem
    09-06-2018
     
     5 / 5   

    Super goed snel geleverd

     9 / 10    Anoniem
    08-06-2018
     
     5 / 5   

    Snel, goede kwaliteit van het produkt, makkelijk e bestellen! Top geregeld!

     9 / 10    Sharon
    06-06-2018
     
     3 / 5   

    Levert goedkope merkverf. Ook merkverf die in Nederland niet verkrijgbaar is. Duitsland? Bestellen via de site gaat makkelijk levering gebeurt snel. Jammer dat de opmerkingen niet gelezen worden. Bij niet thuiscwordt de levering voor de vordeur gezet met alle risico vandien .

    Toon onze reactie +
    Beste klant, Bedank voor uw Review . In opvolging van ons telefonisch contact zullen we een klacht indienen bij de vervoerder. Deze mag de pakketten nooit onbeheerd achterlaten bij een klant. Wij hebben inderdaad ook producten die door leverancier vanuit Duitsland worden geleverd. En helaas hebben we de opmerking bij uw bestelling niet gelezen waarvoor ons excuus. Met vriendelijk groet Carla van Macaverf.nl
     6 / 10    peter
    05-06-2018
     
     5 / 5   

    Goede prijzen en snelle levering. Tevens gratis kwast ontvangen.

     10 / 10    Elganso
    05-06-2018
     
     5 / 5   

    Zeer correct. Zelf heeft Macaverf gebeld om een eventueel misverstand over de kleurcode uit te sluiten. Top!

     9 / 10    Frederik Tijs Derksema
    05-06-2018
     
     5 / 5   

    goede service en snelle levering :)

     10 / 10    Anoniem
    05-06-2018
     
     5 / 5   

    We hadden op vrijdag verf nodig en zoals afgesproken is het de volgende zaterdag geleverd. Super service!

     10 / 10    Michiel
    05-06-2018
     
     5 / 5   

    Prima service, nadat er bij Post.NL een storing had plaatsgevonden werd er direct contact opgenomen. Door de klantenservice is vervolgens direct contact gemaakt met Post NL en is de bestelling alsnog zo snel mogelijk afgeleverd . Kan niet anders zeggen dan dat het prima is opgelost????

     10 / 10    E. Hackenitz
    05-06-2018
     
     4 / 5   

    Snelle levering alleen T&T kan beter geen tijdsindicatie

    Toon onze reactie +
    Beste klant, Bedankt voor uw review. De vervoerder die voor ons de emmers muurverf, spachtelputz e.d bij de klanten levert heeft helaas geen systeem waar een duidelijke tijdsindicatie word vermeld. Echter is deze vervoerder voor ons en klant wel het beste geschikt voor levering van emmers, de schade bij levering is hier minimaal. De pakketten die we bij klanten leveren gaan via Post.nl deze hebben een uitstekend systeem met betrekking tot de levering van het pakket. Met vriendelijk groet , Carla van Macaverf.nl
     7 / 10    Anoniem
    05-06-2018
     
     4 / 5   

    snelle levering !

     8 / 10    Anoniem
    01-06-2018
     
     5 / 5   

    De vakman die mijn huis de vorige keer heeft geschilderd, heeft daarvoor zelf een kleur gemengd. Gelukkig werd ik bij Macaverf direct en adequaat geholpen en heb ik nu een betaalbare pot kwaliteitsverf van Sikkens staan waarmee ik het verfwerk zelf professioneel kan bijwerken!

     10 / 10    Pierre
    31-05-2018
     
     5 / 5   

    Goed advies en supersnelle levering. Prijs is uiterst scherp te noemen.

     9 / 10    Ray
    30-05-2018
     
     5 / 5   

    Het is nu de derde keer dat ik verf en toebehoren heb besteld bij Macaverf. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop mijn bestellingen steeds zijn afgehandeld. Prima!

     10 / 10    Anoniem
    30-05-2018
     
     5 / 5   

    Heb telefonisch contact opgenomen ivm vraag over een kleur. Vriendelijk en snel geholpen. Snelle levering. Ben voor 100 procent tevreden over Macaverf..

     10 / 10    Karin Peeters
    30-05-2018
     
     5 / 5   

    Voor de tweede keer verf besteld bij deze firma en ook nu weer zeer snel geleverd voor een uitstekende prijs. Voor herhaling vatbaar.

     10 / 10    Frank uit Drenthe
    29-05-2018
     
     5 / 5   

    fijne service en snelle levering.

     10 / 10    Henny
    24-05-2018
     
     5 / 5   

    Super snelle levering . Deze mensen denken echt met je mee. Het is mij overkomen dat een bestelling op het oog niet klopte.Na telefonisch overleg uitgaande van het bedrijf is de bestelling uit eindelijk na wens verstuurd.

     10 / 10    Anoniem
    23-05-2018
     
     5 / 5   

    goede en snelle levering. Betrouwbaar.

     10 / 10    johnny
    22-05-2018
     
     5 / 5   

    Snel, betrouwbaar en gemak staat in het vaandel van Macaverf. Ook de laatste ervaring maakt deze kwalificatie weer helemaal waar.

     9 / 10    Anoniem
    22-05-2018
     
     4 / 5   

    Snelle levering. Een medewerker belde mij zelfs nog dat er een deel van de levering verkeerd zou gaan ivm de juiste kleur. Overeen gekomen dat een ander merk ook in orde was. Deze werd direct nagestuurd.

     8 / 10    Demietr
    22-05-2018
     
     5 / 5   

    Goed, snel en duidelijkheid

     10 / 10    Schildersbedrijf de boer
    22-05-2018
     
     5 / 5   

    Uitstekend. Duidelijke website en gebruiksvriendelijk. Eenvoudig bestellen en betalen en voldoende info over het product. Bestelling keurig op tijd afgeleverd.

     10 / 10    Arjan van Dam
    22-05-2018
     
     5 / 5   

    Snelle levering prefecte service

     10 / 10    Anoniem
    21-05-2018
     
     5 / 5   

    goed verzorgd!

     10 / 10    Johan
    21-05-2018
     
     5 / 5   

    Leverancier die haar klant serieus neemt en bij een klacht het hoe dan ook wil oplossen. En ook dat doen ze netjes door de levering van een nieuw product. Hier kun je dus prima je bestelling doen!

     10 / 10    Anoniem
    16-05-2018
     
     4 / 5   

    snelle levering, alleen volgende keer beter blikken beschermen rondom (opvullen), een blik lekte.

     7 / 10    Anoniem
    15-05-2018
     
     5 / 5   

    Makkelijk online te bestellen en snelle levering

     9 / 10    Anoniem
    15-05-2018
     
     5 / 5   

    De bestelling ging eenvoudig De klant wordt op een prettige manier geholpen. Duidelijke informatie. Hetgeen wat besteld was kwam de volgende dag al aan Een fijne en goede service Hartelijke dank hiervoor

     10 / 10    H.Scherrenburg
    15-05-2018
     
     5 / 5   

    Goede site, snelle levering, duidelijke communicatie m.b.t. tijdstip aflevering

     10 / 10    Lourense
    15-05-2018
     
     5 / 5   

    Eenvoudig bestellen en op tijd binnen, precies zoals ze zeggen!

     10 / 10    Paul arts
    15-05-2018
     
     5 / 5   

    Goed bedrijf accurate levering scherpe prijzen service

     10 / 10    Max
    15-05-2018
     
     4 / 5   

    Goed bedrijf, snelle levering. Goede prijzen.

     8 / 10    Anoniem
    15-05-2018
     
     5 / 5   

    Snelle levering Verfblik wordt goed verpakt en de deksel met tape eromheen zodat deze niet eraf kan gaan tijdens het vervoer per koerier De verf die benodigd is wordt hier gekocht en ook is deze goedkoper als de groothandel Al met al raad ik aan om Macaverf voor uw verf te nemen!

     10 / 10    Anoniem
    15-05-2018
     
     5 / 5   

    Heel goed

     10 / 10    Guzide Kalin
    15-05-2018
     
     5 / 5   

    zeer goed

     10 / 10    Anoniem
    13-05-2018
     
     5 / 5   

    Zeer goede service

     10 / 10    Anoniem
    09-05-2018
     
     5 / 5   

    Prima

     10 / 10    A touw
    08-05-2018
     
     5 / 5   

    Ik bestel de verf die ik nodig heb sinds kort on line bij Macaverf, dit na een tip van een kennis. Het bevalt me prima, kwaliteit merken met kwaliteit verf voor een super lage prijs. het bestellen op de site is een fluitje van een cent zoek, klik aan wat je wilt, in de winkelwagen, betalen klaar en een paar dagen later kan je gaan verven want dan heb je je spullen binnen. Wat voor mij een groot pluspunt is dat je de verf op Ral kleur kunt bestellen.

     10 / 10    Ben Pont
    08-05-2018
     
     5 / 5   

    Prima service werd nog gebeld ik had 3x 5 liter besteld aan verf, alleen er was nog maar 1x 5 liter of het ook 1x 10 liter mocht zijn.

     10 / 10    Anoniem
    08-05-2018
     
     5 / 5   

    Snelste levering ooit.

     10 / 10    Anoniem
    08-05-2018
     
     4 / 5   

    goede informatie alleen geen goede track en trace verder goed

     8 / 10    Anoniem
    08-05-2018
     
     5 / 5   

    Altijd correcte en tijdige leverantie! Prima. Aandachtspunt: roerhoutjes ontbreken wel. Deze zouden wel bijgeleverd mogen worden.

     9 / 10    Erik
    08-05-2018
     
     5 / 5   

    Super!

     10 / 10    Jerry
    08-05-2018
     
     5 / 5   

    Deskundige hulp en snelle levering, ondanks dat het product niet op voorraad was en het de volgende dag Koningsdag was.

     9 / 10    Anoniem
    08-05-2018
     
     5 / 5   

    Snelle levering,goede prijs,geen verzendkosten.

     9 / 10    Stoop
    08-05-2018
     
     5 / 5   

    De communicatie na de bestelling vond ik "gebruikelijk". De meeste webshops hebben dit soort van communicatie waarin hun aandacht voor de bestelling wordt benadrukt. Daarin onderscheid Maca zich niet. Dat ik voor Maca koos lag meer aan de website. Gewoonlijk scan ik een paar via Google gevonden sites op wat ik zoek en daarin kwamen meerdere sites naar boven. Sommige van die sites gaven de Homepage, andere de page met het gezochte item. Die Homepages vallen af wanneer het gezochte daar niet snel word gevonden, de keuze gaat dus tussen de itwem-pages. De prijzen leken erg op elkaar en ik ga niet voor de laatste cent, dus dan wordt het de indruk die de site geeft. Professionaliteit van een website is moeilijk in woorden te beschrijven, maar heeft wel de laatste doorslag gegeven. Het verfblik was goed verpakt. In een doos, omringt door luchtkussentjes. Het doosje was naar mijn idee wel heel erg dichtgeplakt met kunststof tape, maar dat kan op ervaring zijn gestoeld. Wat me positief trof was het roerstokje onder in de doos. Maca denkt niet alleen aan de klant, maar ook aan de gebruiker. Al-met-al een positieve ervaring. Met vriendelijke groet, Jan van Leeuwen

     10 / 10    Jan van Leeuwen
    08-05-2018
     
     5 / 5   

    Zeer prettig.

     10 / 10    Wijngaard Totaalservice
    08-05-2018
     
     5 / 5   

    Snelle levering en goedkoopste op de (online) markt. Netjes verpakt ook, complimenten. Ik zou hier zeker weer bestellen!

     10 / 10    Chris B
    08-05-2018
     
     5 / 5   

    Snel en goedkoop.

     10 / 10    Anoniem
    08-05-2018
     
     5 / 5   

    Heb middels internet 2 cans Sikkens Alpha Aqua Si besteld. Bleek dat ze het goedkoopste waren. De dag erop werd het thuis afgeleverd door Post Nl. Telefonisch ook contact gehad en goed geholpen / geinformeerd. Top

     10 / 10    Ron
    30-04-2018
     
     4 / 5   

    Prima; vlotte levering en nette prijs

     8 / 10    Anoniem
    30-04-2018
     
     4 / 5   

    Goede en correcte services . Zeer scherpe prijs en goede informatie omtrent de levering van het product

     8 / 10    Peter
    30-04-2018
     
     4 / 5   

    Prima. Snelle levering.

     8 / 10    Anoniem
    30-04-2018
     
     5 / 5   

    Overzichtelijke website, scherpe prijs, goede kwaliteit van de producten en snelle levering!

     10 / 10    Anoniem
    30-04-2018
     
     5 / 5   

    Goede verf en super levering top bedrijf

     10 / 10    Mulder
    30-04-2018
     
     5 / 5   

    Snel en Helder geholpen waarna bestelde volgende dag thuis.

     10 / 10    Anoniem
    30-04-2018
     
     5 / 5   

    Mijn ervaring is dat met het juiste productnummer gaar de bestelling simpel en snel. Na de order krijg je een mail bericht en daarna wordt je geinformeerd over de status van de order. De verf wordt goed verpakt aangeleverd

     10 / 10    Anoniem
    30-04-2018
     
     5 / 5   

    Supertevreden over de service van Macaverf !

     10 / 10    Anoniem
    30-04-2018
     
     5 / 5   

    Geweldig snelle en goede levering/service!

     10 / 10    Peet
    30-04-2018
     
     5 / 5   

    Goedkoop, snelle levering, goed verpakt voor herhaling vatbaar??

     10 / 10    V.d. Veen
    30-04-2018
     
     5 / 5   

    Super voordelig en de volgende dag al in huis! Echt een aanrader!

     10 / 10    Carla
    30-04-2018
     
     5 / 5   

    Snelle levering, goede communicatie via telefonisch contact en de prijs is altijd goed

     10 / 10    Michel
    25-04-2018
     
     5 / 5   

    Het bestellen en afleveren van 4 potten Schakelverf ging van het leien dakje.

     10 / 10    Platje
    25-04-2018
     
     5 / 5   

    Als je snel topkwaliteit verf wilt bestellen is Macaverf de Shop. Binnen een dag was de verf al in huis en voor een geweldige prijs. Een aanrader dus.

     10 / 10    Frank uit Drenthe
    24-04-2018
     
     5 / 5   

    Wat ze beloven komen ze na. Prima !

     10 / 10    Anoniem
    23-04-2018
     
     5 / 5   

    Uitstekend

     10 / 10    Anoniem
    23-04-2018
     
     4 / 5   

    Makkelijk besteld snel geleverd en een stuk goedkoper dan in de bouwmarkt

     8 / 10    Anoniem
    22-04-2018
     
     5 / 5   

    geweldig snelle levering tegen een zeer aangename prijs

     10 / 10    Anoniem
    21-04-2018
     
     5 / 5   

    Correcte snelle aflevering

     10 / 10    M. Dijk
    21-04-2018
     
     5 / 5   

    Dag 1 besteld en 1 dag later bezorgd. Super

     10 / 10    Van der Horst
    21-04-2018
     
     4 / 5   

    Prima

     8 / 10    Anoniem
    21-04-2018
     
     5 / 5   

    Goede service,en zeer snel verzonden

     10 / 10    Anoniem
    21-04-2018
     
     3 / 5   

    Snelle levering en goed product, klus is geslaagd. Echter de verfbus die ik kreeg was behoorlijk beschadigd. Er zat een flinke deuk in. De deksel was afgeplakt met bruine tape en de deksel niet voorzien van de kleur die er in zit. Kwam niet professioneel over.

    Toon onze reactie +
    Beste klant, Bedankt voor uw review. De deksel is altijd afgeplakt met bruine tape. Dit is een voorzorgsmaatregel opdat de de deksel niet openspringt tijdens het verzenden. We versturen onze pakketten via Post.nl en verwachten van de vervoerder dat ze met grote zorg omgaan met de pakketten die we versturen , helaas kunnen we niet altijd voorkomen dat ondanks de bescherming waarmee we de blikken verpakken er geen deuken in een blik ontstaan. U geeft aan dat de deksel niet voorzien is van de kleur, maar het product wat u heeft besteld is een readymix kleur en die krijgen we rechtstreeks geleverd van Akzo Nobel, de kleur staat op de voorzijde van het blik vermeld en niet op de deksel. Met vriendelijke groet, Carla van Macaverf.nl
     6 / 10    J.Sauren
    21-04-2018
     
     5 / 5   

    Vandaag besteld morgen schilderen tegen de scherpste prijs. Beloftes worden waar gemaakt. Top!

     10 / 10    Anoniem
    21-04-2018
     
     4 / 5   

    Verwezen via Euromat naar Macaverf Juiste product voor scherpe prijs

     8 / 10    Adri Leegwater
    21-04-2018
     
     5 / 5   

    Ondanks foutje van 2 x 1/2 liter geleverd in.p.v. 1 liter, alles prima geregeld.

     10 / 10    Anoniem
    21-04-2018
     
     5 / 5   

    Ik ben heel goed geholpen,en alles is keurig op tijd geleverd.

     10 / 10    Olijve
    16-04-2018
     
     5 / 5   

    Prima service. Bestelling op tijd geleverd. Voordelig geprijsd!

     10 / 10    Anoniem
    16-04-2018
     
     5 / 5   

    Snelle levering via post nl Goede verf tegen een scherpe prijs Gelijk weer verf besteld.

     10 / 10    Martien
    16-04-2018
     
     5 / 5   

    Prima, snelle levering en bij vragen/reacties per mail.

     10 / 10    Anoniem
    16-04-2018
     
     5 / 5   

    Duidelijke site wat beslissen makkelijk maakt en....Snelle levering.

     10 / 10    Anoniem
    16-04-2018
     
     4 / 5   

    Goed .alleen zou het wel sieren als iemand drie blikken verf online besteld er ook een hout bij zit om het te mengen

    Toon onze reactie +
    Beste klant, Bedankt voor uw review. We nemen uw advies over en voegen vanaf nu een roer stokje toe bij meerdere blikken verf. Met vriendelijke groet, Carla van Macaverf.nl
     8 / 10    Anoniem
    16-04-2018
     
     5 / 5   

    Een fijne webwinkel die verf producten tegen een scherpe prijs aanbieden.

     10 / 10    Marvin
    16-04-2018
     
     5 / 5   

    Groot aanbod, goed aanbieding van de verf die ik zocht en goedkoper dan andere online verf aanbieders. Later terug gebeld omdat ik vragen had over de mengverhouding op het blik 2 componentenverf. Kreeg goed advies.

     10 / 10    willem
    12-04-2018
     
     5 / 5   

    Uitstekend. Snel geleverd. Prima prijs/kwaliteit

     10 / 10    Wouter
    09-04-2018
     
     3 / 5   

    Vlotte levering, alleen zat er in een van de verfblikken een grote deuk!!!

    Toon onze reactie +
    Beste klant, Bedankt voor uw review. We doen ons best om de blikken zo goed mogelijk tegen transportschade( deuken e.d. ) te beschermen , helaas lukt dit niet altijd zoals u aangeeft in deze review. We blijven constant erop toe zien dat de transporteur de pakketten zo goed mogelijk behandeld en zullen uw review meenemen tijdens overleg met de vervoerder. met vriendelijke groet, Carla van Macaverf.nl
     6 / 10    Yvonne
    09-04-2018
     
     5 / 5   

    Prima service, goede prijsstelling, perfecte levering

     10 / 10    C. In het Panhuis
    08-04-2018
     
     4 / 5   

    Goede kwaliteit in materiaal en levering, TOP! Over klantcontact heb ik geen oordeel want dat heb ik nog nooit nodig gehad.

     8 / 10    Barend du Clou
    03-04-2018
     
     4 / 5   

    Mijn vaste verfleverancier. Snel en betrouwbaar. En ofschoon de prijzen iets gestegen zijn nog altijd een goede prijs / kwaliteits-verhouding. Een echte aanrader !

     8 / 10    Peter
    02-04-2018
     
     5 / 5   

    Absoluut top!

     10 / 10    Anoniem
    02-04-2018
     
     5 / 5   

    In één woord: FANTASTISCH. Snelle reactie op vraag, super advies, snelle levering!

     10 / 10    Cornelis
    30-03-2018
     
     5 / 5   

    het is makkelijk strijkbaar. prettig in gebruik. een mooie glans.

     10 / 10    c.de melker
    28-03-2018
     
     5 / 5   

    Snelle levering, mis alleen een verfstokje om te roeren.

     10 / 10    Petra
    27-03-2018
     
     4 / 5   

    snelle levering, veel keuze

     8 / 10    Fieke
    27-03-2018
     
     5 / 5   

    Overzichtelijke site , leuke aanbiedingen en snel geleverd.

     10 / 10    Hans van Kemenade
    27-03-2018
     
     5 / 5   

    Zeer goed. In de betaalmodule (of mijn mail) leek een foutmelding te komen. Eén belletje naar Macaverf gaf direct uitsluitsel. Binnen 15 minuten teruggebeld met mededeling dat mijn verf al klaar stond voor verzending.

     10 / 10    Michiel Venne
    26-03-2018
     
     5 / 5   

    Goede ervaring en snelle levering.

     10 / 10    Anoniem
    25-03-2018
     
     5 / 5   

    Duidelijk overzicht en goede afspraken

     10 / 10    Tiemen Vos
    24-03-2018
     
     5 / 5   

    Ervaringen zijn bijzonder goed. Ik had op een zondagavond aanvankelijk nog een vraag per mail en daar werd direct op gereageerd. Verder werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. De bestelling zelf is onbeschadigd en goed verpakt afgeleverd. Helemaal top dus.

     10 / 10    Tjalling
    24-03-2018
     
     5 / 5   

    prima en goede website snelle levering en goede kwaliteit beits zit al op de schutting en precies genoeg aan twee liter. groeten

     10 / 10    Verhoef
    24-03-2018
     
     5 / 5   

    Prima service

     10 / 10    Iwan
    24-03-2018
     
     5 / 5   

    Snelle levering & goede service achteraf!

     10 / 10    Romana
    13-03-2018
     
     4 / 5   

    Prima verf geleverd, op tijd. Echter geen Track en Trace bericht ontvangen.

     8 / 10    Anoniem
    12-03-2018
     
     5 / 5   

    ik ben heel tevreden over de samenwerking met macaverf. krijg mijn zending vlot en goed.

     10 / 10    Anoniem
    10-03-2018
     
     5 / 5   

    zeer goede ervaring. Medewerker nam pro actief contact op om de bestelling te controleren en aan de hand daarvan is product aangepast

     10 / 10    Anoniem
    10-03-2018
     
     5 / 5   

    Duidelijke communicatie. Doen wat ze zeggen.

     10 / 10    Anoniem
    08-03-2018
     
     5 / 5   

    Goed

     10 / 10    Anoniem
    08-03-2018
     
     5 / 5   

    Snel levering met goede advis van klanten service, helemaal top!

     10 / 10    Nader tot u klussenbedrijf
    07-03-2018
     
     5 / 5   

    snelle levering, top!

     10 / 10    Anoniem
    07-03-2018
     
     5 / 5   

    Geweldig, in de late middag besteld, volgende dag in ochtend geleverd ( en dat op een zaterdag). De verf zoals het behoort te zijn. Klasse!

     10 / 10    Dirk Zwan
    07-03-2018
     
     5 / 5   

    Goede service en betaalbare prijzen en ik kreeg netjes een keer dubbel betaalde verzendkosten in een envelop terug in de verpakking.

     10 / 10    Edward
    07-03-2018
     
     4 / 5   

    Goede prijsstelling en goede service

     8 / 10    Anoniem
    07-03-2018
     
     5 / 5   

    Super snelle reactie en aflevering, grote klasse en goedkoop.

     10 / 10    Anoniem
    07-03-2018
     
     5 / 5   

    prima, goede prijs, goede communicatie

     10 / 10    kijk in de vegt
    07-03-2018
     
     4 / 5   

    goed en snelle informatie

     8 / 10    Holland Oasis (Netherlands) b.v .
    07-03-2018
     
     5 / 5   

    Diverse malen verf besteld tegen een scherpe prijs en snelle levering, prima dus.

     10 / 10    Wilko
    07-03-2018
     
     5 / 5   

    top service snelle levering

     10 / 10    Richard
    07-03-2018
     
     4 / 5   

    Goede prijs, snelle levering

     8 / 10    Mairim
    06-01-2018
     
     5 / 5   

    Altijd snel en netjes verpakt geleverd. Alles is altijd mogelijk. Zeer aardige mensen in dit bedrijf.

     10 / 10    Van Vliet
    03-01-2018
     
     4 / 5   

    prima service, snelle levering

     8 / 10    Anoniem
    01-01-2018
     
     5 / 5   

    snelle levering en goed verpakt. Ook het tijdstip van levering.

     10 / 10    Anoniem
    31-12-2017
     
     5 / 5   

    Goed product, schepte prijs, snel geleverd. Wat wil je nog meer.

     10 / 10    Adriaan
    31-12-2017
     
     5 / 5   

    Ze zijn snel, goede prijzen en fantastische service voor vragen

     10 / 10    Christiaan
    31-12-2017
     
     5 / 5   

    Snelle levering en een goede prijs zal zo weer bestellen.

     10 / 10    Hans Klop
    31-12-2017
     
     5 / 5   

    Prima, snelle levering goed produkt.

     10 / 10    Stooker
    31-12-2017
     
     5 / 5   

    Prima bedrijf. Bestellingen correct en volgens afspraak geleverd. Ook goed advies over het gebruik van toebehoren. Zeer concurrerende prijs

     10 / 10    Anoniem
    31-12-2017
     
     5 / 5   

    Keurig netjes en op tijd volgens bestelling afgeleverd.

     10 / 10    Anoniem
    31-12-2017
     
     5 / 5   

    Zeer snelle levering en een goede prijs

     10 / 10    Marko
    31-12-2017
     
     4 / 5   

    Uitstekende kwaliteitsverf. Levering wat laat.

    Toon onze reactie +
    Beste klant, Bedankt voor uw review . Maar ik begrijp uw opmerking niet goed . Uw bestelling is de dag na uw bestelling bij u geleverd . Levertijd van de vervoerder is tussen 9 en 18.00 en bij uw is bestelling om 17.30 uur geleverd. Wanneer u het tijdstip laat vind kunt u altijd kiezen voor een tijdslevering maar daar zijn altijd extra verzendkosten aan verbonden. met vriendelijke groet, Carla van Macaverf.nl
     8 / 10    Anoniem
    09-11-2017
     
     5 / 5   

    Prima!

     10 / 10    Anoniem
    04-11-2017
     
     5 / 5   

    Het is een prima verf groot handel in meng verven.

     10 / 10    Erwin Sikking
    30-10-2017
     
     5 / 5   

    Zeer tevreden klant,snelle en correcte levering. Blij dit adres gevonden te hebben en komen zeker terug voor nieuwe bestelling. (zeker omdat de verf die wij nodig hebben maar op weinig adressen te verkrijgen is)

     10 / 10    Anoniem
    27-10-2017
     
     4 / 5   

    Goede website en zeer snelle en correcte leveringen. War jammer was dat tijdens een telefoontje met Macaverf om advies, de persoon die ik aan de lijn kreeg met een dusdanig dialect sprak dat het voor mij totaal niet duidelijk was wat hij zei. Dit is niet bedoeld als belediging want ik vind dialecten juist leuk. Maar het weerhoud mij ervan om nogmaals te bellen.

    Toon onze reactie +
    Beste klant, Bedankt voor uw review. Helaas kunnen we niet voorkomen dat een telefonisch contact voor iedereen heel duidelijk zal verlopen wegens dialecten of accenten. We bedienen met onze webshop heel Nederland en de diversiteit van de uitspraak van onze taal zal altijd aanwezig zijn. Om deze verwarring te voorkomen kunt U ons altijd via Info@macaverf.nl uw vragen mailen. We proberen de vragen altijd zo snel mogelijk maar altijd binnen 1 werkdag te beantwoorden . Met vriendelijke groet, Carla van Macaverf.nl
     8 / 10    Silvio Hollander
    27-10-2017
     
     5 / 5   

    Als gebruikelijk prima service, goede en duidelijke communicatie. Opmerking: uit concurrentie overwegingen zou het wellicht beter zijn boven een bepaald bedrag van de bestelling (bv €50) geen bezorgkosten te rekenen. Budgetverf doet nl wel.

     10 / 10    F.J. Laboyrie
    27-10-2017
     
     4 / 5   

    Prima

     8 / 10    Edwin de Wilt
    27-10-2017
     
     5 / 5   

    Snelle levering. Bij twijfel wordt er contact opgenomen met de klant om te overleggen i.v.m kleur en materiaal.

     10 / 10    Dinnessen F
    26-10-2017
     
     5 / 5   

    verf besteld netjes verpakt en snel in huis

     10 / 10    van enter
    26-10-2017
     
     5 / 5   

    Is zeer aan te bevelen! Goedkoopste in verf! Snelle levering! Gewoon een prima bedrijf die ik iedereen kan aanraden! Macaverf ga zo door!

     10 / 10    Olinova interieurbouw
    26-10-2017
     
     4 / 5   

    alles op tijd en prima verpakt bezorgd

     8 / 10    Anoniem
    26-10-2017
     
     5 / 5   

    Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. En ook nog eens goede service ook als je nog vragen hebt achteraf wordt direct contact opgenomen.

     10 / 10    Auke
    26-10-2017
     
     5 / 5   

    voldoet goed snelle levering en goed product

     10 / 10    Tiny Steinmann
    26-10-2017
     
     1 / 5   

    Helaas is dat een slechte ervaring ik heb een potverf met ral kleur 1013 maar kreeg een pot met een witte kleur ipv creme Gelukkig kon ik deze op een andere plaats inzetten maar ik zal niet gauw weer wat bestellen. als je niet kan leveren wat gevraagd word lever dan niets.

    Toon onze reactie +
    Beste klant, In uw review geeft u aan dat u de verkeerde verf heeft ontvangen . U ontvangt na uw bestelling binnen enkele minuten een ontvangst bevestiging waarmee u uw bestelling kunt controleren. U had dan kunnen constateren dat U Sikkens Buitenlak HG Wit heeft besteld en niet Ral 1013. Dit product hebben we ook verstuurd. Wanneer u na levering contact met ons had opgenomen in verband met uw verkeerde kleurkeuze hadden we wellicht het product kunnen omruilen . Het spijt ons dat dit niet is gebeurd , maar we hebben uw bestelling verder correct verwerkt. Met vriendelijk groet, Carla van Macaverf.nl
     2 / 10    J.Koudstaal
    26-10-2017
     
     5 / 5   

    Zeer snelle levering en er werd keurig nagebeld om postcode te controleren.

     10 / 10    Marco
    26-10-2017
     
     5 / 5   

    Snelle en korrekte verzending

     10 / 10    Anoniem
    26-10-2017
     
     5 / 5   

    Goed doen wat ze beloven

     10 / 10    Arjo
    26-10-2017
     
     5 / 5   

    Goed advies. En snelle levering

     10 / 10    Ab
    26-10-2017
     
     5 / 5   

    Prima firma

     10 / 10    Anoniem
    26-10-2017
     
     5 / 5   

    Goede en juiste info en tijdige correcte levering.

     10 / 10    Dekker
    24-10-2017
     
     5 / 5   

    Al een paar bestellingen zonder problemen ontvangen. Een meerwaarde is ook de extra tape tegen eventueel lekken.

     10 / 10    Van Dijk
    24-10-2017
     
     5 / 5   

    Top bedrijf !!

     10 / 10    C.A.G Smits
    24-10-2017
     
     5 / 5   

    Levert op tijd het juiste product

     10 / 10    Gerard van Stein
    24-10-2017
     
     5 / 5   

    Heb mijn bestelling binnen anderhalve dag in prima staat mogen ontvangen perfect,de eerste keer dat ik weer verf nodig heb komt het zeker bij jullie vandaan

     10 / 10    Jos
    24-10-2017
     
     5 / 5   

    Prima prijzen! Snelle levering!

     10 / 10    Anoniem
    24-10-2017
     
     5 / 5   

    Geweldig!!!

     10 / 10    Monique van Doorn
    24-10-2017
     
     5 / 5   

    Enorme keuze, geweldige persoonlijke service, supersnelle levering en last but not least, absoluut de laagste prijs. Topbedrijf !

     10 / 10    Lei
    24-10-2017
     
     4 / 5   

    regelen alles perfect :-)

     8 / 10    Klussenbedrijf Nellestijn
    23-10-2017
     
     5 / 5   

    vlotte en correcte levering

     10 / 10    A. van Dijk
    23-10-2017
     
     5 / 5   

    Al een paar bestellingen zonder problemen ontvangen. Een meerwaarde is ook de extra tape tegen eventueel lekken.

     10 / 10    Van Dijk
    23-10-2017
     
     5 / 5   

    Goede ervaring met dit bedrijf

     10 / 10    Anoniem
    23-10-2017
     
     5 / 5   

    Onze ervaring met Macaverf zijn uitstekend

     10 / 10    K.R.Raats Holding B.V.
    23-10-2017
     
     5 / 5   

    Voor de 1e keer een bestelling gedaan, deze is uitstekend verlopen. Verschillende dingen gevraagd en iedere keer een snelle reactie terug. Super goede service en zeer snel. Zeker een aanrader voor familie en vrienden.

     10 / 10    J. Allemekinders
    16-09-2017
     
     5 / 5   

    Prima afhandeling van onze bestelling. Snelle levering

     10 / 10    Anoniem
    04-09-2017
     
     4 / 5   

    Het product wat ik had besteld werd op tijd geleverd en voldeed aan de verwacchtingen

     8 / 10    Anoniem
    03-09-2017
     
     5 / 5   

    Zeer snelle service/levering.

     10 / 10    Anoniem
    03-09-2017
     
     5 / 5   

    goede en snelle levering Top

     10 / 10    Anoniem
    02-09-2017
     
     5 / 5   

    Wilde Sikkens verf met alleen de kleurnaam en de ene dag besteld en de volgende dag al in huis, netjes verpakt.

     10 / 10    Ton
    01-09-2017
     
     4 / 5   

    Snelle levering en ook na controle als levering ook op de volgende dag op juiste adres afgeleverd is.

     8 / 10    Anoniem
    01-09-2017
     
     4 / 5   

    snelle en correcte levering

     8 / 10    leo
    01-09-2017
     
     4 / 5   

    Verf is snel geleverd. Heb kort voor het bestellen contact gehad met de klantenservice. Die reageerde erg snel, maar 1vd2 vragen is niet beantwoord. Daar was ik niet zo blij mee

     8 / 10    Anoniem
    01-09-2017
     
     5 / 5   

    Snelle service. Ook vlot te bereiken voor overleg. Aanrader!

     10 / 10    Frank Bussemaker, Hoorn
    01-09-2017
     
     5 / 5   

    Perfect geregeld.Ben heel tevreden zal zeker nogmaals gebruik van maken.

     10 / 10    Anoniem
    01-09-2017
     
     4 / 5   

    Goede snelle levering, goede prijsverhouding

     8 / 10    Anoniem
    01-09-2017
     
     5 / 5   

    Snelle levering. Goedkoper dan in de winkel.

     10 / 10    Anoniem
    01-09-2017
     
     5 / 5   

    Goed

     10 / 10    Anoniem
    01-09-2017
     
     5 / 5   

    Very fast on time delivery! Recommended

     10 / 10    Anoniem
    31-08-2017
     
     5 / 5   

    Zoals altijd: prima geholpen, ook voor mijn bescheiden bestelling

     10 / 10    Anoniem
    31-08-2017
     
     5 / 5   

    Macaverf heeft voor bepaalde verfprodukten de beste prijs. Ze zijn ook altijd supersnel met het versturen van de verf.

     10 / 10    Anoniem
    31-08-2017
     
     5 / 5   

    Prima bedrijf, snel en aquraat en tegen een goede prijs

     10 / 10    Jack's Classic
    31-08-2017
     
     5 / 5   

    Goed advies, snelle levering, dus een goede ervaring!

     10 / 10    Anoniem
    31-08-2017
     
     5 / 5   

    Prima! Snelle service en goede prijs/kwaliteitverhouding.

     10 / 10    Anoniem
    31-08-2017
     
     5 / 5   

    Macaverf stuurde mij steeds netjes een bericht over de status van mijn bestelling.

     10 / 10    Anoniem
    16-08-2017
     
     5 / 5   

    Bestel al enige jaren bij Macaverf onze verf voor binnen en buiten. Vandaag besteld morgen in huis en netjes ingepakt. Scheelt veel geld.

     10 / 10    Marion
    16-08-2017
     
     4 / 5   

    Duidelijk. Relatief goedkoop. Ook telefonisch goed bereikbaar voor vragen. Heb wel het gevoel dat er een klein kleurverschil is tussen 2 emmers op kleur gemengde verf.

    Toon onze reactie +
    Beste klant, U heeft de muurverf begin Mei en eind Juni gekocht . Wanneer u de producten verwerkt moet u er rekening mee houden dat deze nog moeten uitmatteren. Verder kan een andere licht inval ervoor zorgen dan de kleur anders lijkt. Als erkend Sikkens Specialist mengen we onze producten op een door Akzo Nobel gecertificeerd mengmachine . Op de toegevoegde sticker ziet u de kleurcode die gemend is. met vriendelijke groet , Carla van Macaverf.nl
     8 / 10    Dirk de Jong
    16-08-2017
     
     4 / 5   

    Snelle en goede levering!!

     8 / 10    Tielen
    15-08-2017
     
     5 / 5   

    Hadden wat ik zocht en levering binnen 4 uur. Prima.

     10 / 10    Anoniem
    15-08-2017
     
     5 / 5   

    Ik heel goede en fijne ervaringen met Macaverf. word altijd (gelukkig) vlot voorzien van materialen.

     10 / 10    graag geen naam publiceren Anoniem
    15-08-2017
     
     5 / 5   

    Ik had Hammerite verf besteld, ik dacht wit, maar per ongeluk voor zwart gekozen, daar kwam ik een paar uur later achter, direct een mail gestuurd naar Macaverf dat de bestelling Hammerite wit moest zijn. Dit was op zondag, groot was mijn verbazing dat ik vrijwel direct een mail kreeg dat alles recht gezet zou worden en ik gewoon witte verf krijg. Paar minuten daarna gelijk de orderbevestiging voor wit binnen op de mail. Wat wil je nog meer, ik vind dit service van de bovenste plank, complimenten.

     10 / 10    Ben Pont
    15-08-2017
     
     5 / 5   

    Perfecte service en goede levering. Prijs is ook uitstekend! En dat voor de beste kwaliteitsverschil zoals Sikkens.

     10 / 10    Anoniem
    15-08-2017
     
     4 / 5   

    Snelle levering

     8 / 10    Anoniem
    15-08-2017
     
     5 / 5   

    Bestelling is op tijd geleverd en nog eens keurig verpakt!!!

     10 / 10    Anoniem
    15-08-2017
     
     5 / 5   

    Snel en correct

     10 / 10    A van Ruiten
    15-08-2017
     
     5 / 5   

    Ik gebruik de rubbol voor ons chalet van cannasel. De verf is prettig te smeren, het hout zuigt t wel op ( ondanks goede onderlaag) maar geeft daarom ook goede bescherming. Het houdt ongeveer 4 jaar (op Ameland, zout en wind)

     10 / 10    Anoniem
    15-08-2017
     
     4 / 5   

    levering was snel en goed

     8 / 10    Anoniem
    15-08-2017
     
     5 / 5   

    Nieuw tuinhuis drie jaar geleden behandeld met twee lagen. Nu opnieuw twee lagen. Uitstekend resultaat.

     10 / 10    Anoniem
    15-08-2017
     
     5 / 5   

    Goede prijzen, snelle levering.

     10 / 10    Anoniem
    15-08-2017
     
     5 / 5   

    Uitstekend ! Vlot bezorgd, zéér zorgvuldig ingepakt en de inhoud klopt met hetgeen ik besteld had ! Kortom voor herhaling vatbaar !

     10 / 10    B de Jong
    15-08-2017
     
     5 / 5   

    Overzichtelijke website met ruime keuze verf en prima snelle levering

     10 / 10    Anoniem
    15-08-2017
     
     4 / 5   

    Prima ervaring, geen enkele op- of aanmerking

     8 / 10    Gjalt Oostra
    15-08-2017
     
     5 / 5   

    snelle service en goedkoop

     10 / 10    Anoniem
    15-08-2017
     
     5 / 5   

    Prima verf, alleen teveel bestelde bussen kan niet retour !

     10 / 10    Anoniem
    15-08-2017
     
     5 / 5   

    Prima verzorgd

     10 / 10    Anoniem
    15-08-2017
     
     5 / 5   

    Goede service snelle levering

     10 / 10    Stefan
    15-08-2017
     
     4 / 5   

    Prima ! alleen teveel bussen kan men niet retourneren.

     8 / 10    Anoniem
    15-08-2017
     
     4 / 5   

    Perfekte levering, geheel volgens opgave.

     8 / 10    J.robbers
    14-08-2017
     
     5 / 5   

    De bestelling doen was zeer eenvoudig op de overzichtelijke website. De bezorging werd de volgende dag uitgeleverd. Na gevraagde advies werd de bestelling aangepast.

     10 / 10    Anoniem
    14-08-2017
     
     5 / 5   

    snelle en correcte levering. goede en scherpe prijzen.

     10 / 10    Anoniem
    13-08-2017
     
     5 / 5   

    Prima, Snel geleverd en goede prijs

     10 / 10    De snelschilder
    12-08-2017
     
     5 / 5   

    Prima service. Na verwarring bij een online bestelling belde Macaverf me gelijk op en was het binnen een mum van tijd geregeld.

     10 / 10    Robin Schmitz
    11-08-2017
     
     4 / 5   

    Gunstige prijs en snelle levering.

     8 / 10    Vermeer
    11-08-2017
     
     5 / 5   

    Zeer positieve ervaringen. Correct en betrouwbaar.

     10 / 10    Fred
    10-08-2017
     
     5 / 5   

    Prima, snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

     10 / 10    D. Uitslag
    10-08-2017
     
     5 / 5   

    Goed. Snelle levering en vriendelijke service. Het was niet nodig, maar wel fijn dat er een telefoonnummer bij gegeven is voor eventuele hulpvragen

     10 / 10    Anoniem
    10-08-2017
     
     5 / 5   

    Snelle service ?

     10 / 10    Anoniem
    10-08-2017
     
     5 / 5   

    Vlotte service,alleen wist ik niet dat je teveel ontvangen terug kon sturen, alhoewel hij nog helemaal dicht in verpakking zit.

     10 / 10    Anoniem
    10-08-2017
     
     5 / 5   

    Wij hebben de verf besteld en hadden hem snel binnen. Het was veel goedkoper dan bij andere bedrijven.Een echte aanrader zou ik zeggen. Gr J.vd Guchte uit Zeeland.

     10 / 10    J.vd Guchte
    10-08-2017
     
     5 / 5   

    Snelle levering, netjes verpakt duidelijke website en goede prijs

     10 / 10    Stefan
    10-08-2017
     
     5 / 5   

    Ik had een pakketje aangenomen voor mijn buurman, dit was van Macaverf. Toen ik het hem gaf, vroeg ik waarom hij zijn verf zo ver weg haalde? Hij deed dit voor de prijs en hij vind dat er altijd correct op tijd geleverd wordt. Zo daarom heb ik ook maar eens een eerste bestelling gedaan, site super handig snel gevonden wat ik zocht en stukken goedkoper dan in de locale verfsupers en decoshops, voor het verven van wat ramen hier aan mijn huis. Als het me bevalt, dan bestel ik voor de rest van het te verven, ook bij Macaverf.

     10 / 10    Ben Pont
    10-08-2017
     
     5 / 5   

    Ene dag besteld volgende dag geleverd

     10 / 10    Bemer
    10-08-2017
     
     5 / 5   

    Prima geregeld! Binnen 1 dag in huis

     10 / 10    Richard
    10-08-2017
     
     4 / 5   

    Goed

     8 / 10    Anoniem
    10-08-2017
     
     5 / 5   

    Snelle levering en keurige service ?

     10 / 10    Anoniem
    10-08-2017
     
     5 / 5   

    Correct en snel geleverd!

     10 / 10    J. de Jong
    10-08-2017
     
     5 / 5   

    Uiterst positief. Snelle levering en zonder poespas

     10 / 10    Hans D
    08-08-2017
     
     4 / 5   

    Snelle reactie op mijn vragen per mail, duidelijk advies met verschillende opties zodat ik kon kijken wat het beste bij onze situatie past. Bestelde producten snel in huis.

     8 / 10    Anoniem
    25-07-2017
     
     4 / 5   

    Levering is prima de verf is ook uitermate goed. Enigste minpuntje er word bij de verf geen roerstokje(s) meegeleverf.

     8 / 10    kamps
    25-07-2017
     
     5 / 5   

    spoedige en correcte levering tegen een scherpe prijs

     10 / 10    Anoniem
    25-07-2017
     
     5 / 5   

    Macaverf levert naast top kwaliteit verf ook eerste klas gereedschap, zoals kwasten, rollers, bakjes en kleefdoekjes voor een succesvolle schilderklus! Daarnaast is er een toegewijd team dat zorgt voor een vlotte en professionele afhandeling van je bestelling.

     10 / 10    Coen Boudesteijn
    25-07-2017
     
     5 / 5   

    Uitstekend, bestelling al de volgende dag in huis.

     10 / 10    Anoniem
    24-07-2017
     
     4 / 5   

    Goede service, snelle levering, netjes verpakt. Kortom voor herhaling vatbaar

     8 / 10    Andreas Sturkenboom
    24-07-2017
     
     5 / 5   

    Snel, vriendelijk en persoonlijk

     10 / 10    Mieke Rijken
    24-07-2017
     
     4 / 5   

    snel en ggoed

     8 / 10    Anoniem
    21-07-2017
     
     4 / 5   

    Goed advies en snelle levering conform opgave website

     8 / 10    Anoniem
    17-07-2017
     
     5 / 5   

    Erg tevreden over Macaverf, zowel de bestellingen en het bezorgen als het telefonisch advies wat je krijgt als je vragen hebt.

     10 / 10    Harm
    16-07-2017
     
     5 / 5   

    Betrouwbaar, gunstig geprijsd.

     10 / 10    P. van der Horst
    16-07-2017
     
     4 / 5   

    Snel geleverd

     8 / 10    de jager
    16-07-2017
     
     5 / 5   

    vandaag besteld en de volgende dag geleverd. Netjes verpakt, blikken geseald met tape i.v.m. met open springen van blikken. Wel na levering tape gelijk verwijderen.

     10 / 10    Anoniem
    16-07-2017
     
     5 / 5   

    Prima.

     10 / 10    Anoniem
    15-07-2017
     
     5 / 5   

    Prima. Eerste bestelling op tijd geleverd en voldoet aan verwachting. Hoop dat uw product ook bij de reguliere bouwmarkten te verkrijgen zal zijn. Was nogal zoekwerk op het Internet.

     10 / 10    Anoniem
    14-07-2017
     
     4 / 5   

    Snelle levering goed verpakt

     8 / 10    Anoniem
    13-07-2017
     
     5 / 5   

    kwaliteit is goed en de levering was goed verpakt, zeer tevreden.

     10 / 10    D. Lambregts
    13-07-2017
     
     5 / 5   

    Keurige bedrijf, vriendelijk/eerlijke mensen. Vandaag besteld morgen in huis. Zal altijd mijn verf bij hun bestellen

     10 / 10    Taxibedrijf Lorenz
    12-07-2017
     
     4 / 5   

    Prima.Mooie aanbieding. Besteld, snel geleverd . De kwalieitsmerken worden aangeboden.

     8 / 10    Ron C.
    24-06-2017
     
     4 / 5   

    De verf voldoet aan de eigenschappen waarvoor ik het heb aangeschaft

     8 / 10    Brero
    23-06-2017
     
     4 / 5   

    Snelle levering en alles mooi afgehandeld.

     8 / 10    RJC
    23-06-2017
     
     5 / 5   

    snelle levering, goed assortiment

     10 / 10    Anoniem
    23-06-2017
     
     5 / 5   

    Bestelling is prima op tijd geleverd en keurig verzonden.

     10 / 10    Anoniem
    22-06-2017
     
     5 / 5   

    Je wordt goed geholpen en de levering is razendsnel.

     10 / 10    Heins
    22-06-2017
     
     5 / 5   

    Uitstekend product. Scherpe prijs en snelle levering. Zeer zorgvuldig verpakt. Betrouwbare webshop. Absoluut aan te bevelen.

     10 / 10    Fer
    22-06-2017
     
     5 / 5   

    Professionele afwikkeling bestelling

     10 / 10    Patrick
    22-06-2017
     
     4 / 5   

    Goede dienstverlening, goed advies. Enig puntje voor verbetering is de hoeveelheid verpakkingsmateriaal die wordt gebruikt bij versturen, dat mag ietsje minder

     8 / 10    Remco
    22-06-2017
     
     5 / 5   

    makkelijk bestellen en verreweg het voordeligst voor de verf die ik nodig had en alles netjes op tijd geleverd

     10 / 10    Anoniem
    22-06-2017
     
     5 / 5   

    Supersnel. Vorige keer hadden ze per ongeluk een verkeerde kleur opgestuurd. na een telefoontje in de middag de volgende ochtend met een koeriersdienst alsnog de goede verf geleverd. Super!

     10 / 10    broxterman
    22-06-2017
     
     4 / 5   

    Veel verf soorten. Snelle levering. Goedkoper dan in de winkel.

     8 / 10    Anoniem
    22-06-2017
     
     3 / 5   

    De verf werd met een dag vertraging geleverd. Dit werd op tijd telefonisch mee gedeeld. Alleen zat er in het geleverde blik een flinke deuk

    Toon onze reactie +
    Schade aan blik met klant besproken en naar tevredenheid afgehandeld.
     6 / 10    Boelen
    12-06-2017
     
     5 / 5   

    zoals je het zou wensen, snel en ik ben steeds op de hoogte gehouden , hoe de stand is

     10 / 10    Konvorm-Rob Verhoog
    07-06-2017
     
     5 / 5   

    Fijne en makkelijk te vinden website! Snelle levering.

     10 / 10    Chris
    07-06-2017
     
     5 / 5   

    Prima geholpen en snelle levering ondanks Pinksterweekend

     10 / 10    Marga
    07-06-2017
     
     5 / 5   

    Bestelling is snel en goed geleverd.

     10 / 10    Anoniem
    07-06-2017
     
     5 / 5   

    Beste product prijs uit 4 aanbieders, en snelle levering van het originele product.

     10 / 10    H Baars
    07-06-2017
     
     4 / 5   

    Dekt goed in een keer

     8 / 10    Vanderstraeten
    07-06-2017
     
     5 / 5   

    Goed, snel en prijs gunstig

     10 / 10    Anoniem
    07-06-2017
     
     5 / 5   

    Macaverf is snel op het internet te vinden met een heldere en overzichtelijke webpagina. Bestellen gaat gemakkelijk uit een overzichtelijk aanbod. Bestelling wordt echt snel geleverd en indien en iets niets goed is, is Macaverf telefonisch goed bereikbaar en worden zaken snel en goed opgelost. Al met al een goed en betrouwbare zakenpartner!

     10 / 10    Joan van Ras
    04-06-2017
     
     5 / 5   

    Goede prijzen en snelle leveringen.

     10 / 10    Anoniem
    03-06-2017
     
     4 / 5   

    Goede verf, goed prijs, en snelle levering.

     8 / 10    Anoniem
    03-06-2017
     
     5 / 5   

    Het is de eerste keer dat ik bij Macaverf Acryl lakplamuur van Jansen besteld heb. Je kan het nl. niet bij de bekend zijnde bouwmarkten verkrijgen. Een beroepsschilder heeft mij op Macaber geattendeerd. Online besteld, makkelijke betaling en binnen twee dagen aan huis bezorgd. Dank daarvoor en complimenten.

     10 / 10    Willem F.A. De Jong
    03-06-2017
     
     5 / 5   

    Ik heb een emmer Sikkens verf hier besteld ('s avonds laat) en binnen 48 uur geleverd gekregen. Prima afhandeling.

     10 / 10    Coen In het Panhuis
    02-06-2017
     
     5 / 5   

    Snelle! Service!

     10 / 10    Anoniem
    02-06-2017
     
     5 / 5   

    Wij gaan het huis buiten wit verven. Dit is nu de derde keer dat wij verf bestellen bij macaverf. Perfect geregeld goed assortiment goede prijs en snelle levering. Een echte aanrader. Wij kunnen macaverf bij iedereen aanbevelen.

     10 / 10    Cor adriaens
    02-06-2017
     
     5 / 5   

    Super snel 14:00 bestelt volgende dag 11:00 uur binnen ?

     10 / 10    Jesje
    02-06-2017
     
     5 / 5   

    Heel goed, goede service

     10 / 10    Andre
    02-06-2017
     
     5 / 5   

    Goed en snel geleverd

     10 / 10    Anoniem
    02-06-2017
     
     5 / 5   

    duidelijk en goede verf

     10 / 10    Anoniem
    13-05-2017
     
     5 / 5   

    Ik had de verkeerde kleur muurverf besteld. Macaverf heeft moeite gedaan om de muurverf op de juiste kleur te krijgen en dat is gelukt. Zij hebben hierover telefonisch nog extra contact opgenomen. Er werden (buiten de verzendkosten) geen extra kosten in rekening gebracht voor het op kleur brengen van de verf.

     10 / 10    Monique
    13-05-2017
     
     4 / 5   

    Positief zeker omtrent het telefonisch contact dat ik met het bedrijf heb gehad. Helaas had ik een blik verf met behoorlijke transportschade.

     8 / 10    rianne
    12-05-2017
     
     5 / 5   

    Wij hebben verf op kleur laten mengen door Macaverf. De ervaring is erg positief, een stuk goedkoper dan andere zaken en alles wordt gelijk gemengd en verzonden. Wat de verzending betreft heb ik wel een verbeterpunt. Ze bezorgen tussen 14.00 en 18.00 de hele zaterdagmiddag thuis gebleven maar geen pakket, om 18.00 uur even weg geweest en blijkt dat het pakket rond 18.40 is geleverd bij de buren op de bon stond dat hij om 17.15 bij ons was. Een tweede bestelling gedaan omdat wij te weinig verf hadden, is ons pakket helemaal niet geleverd zou tussen 14.00 en 18.00 uur geleverd worden. Pakket dienst de volgende dag gemaild en ze bezorgen het de volgende dag, wegens drukte de vorige dag waren ze er niet aan toe gekomen. Ik zou over gaan op post.nl daar kan je toch veel beter van op aan en het is zo zonde van jullie geweldige service wat de pakketdienst een beetje teniet doet.

    Toon onze reactie +
    Bedankt voor uw reactie. Vervelend dat de vervoerder hun afspraak niet nakomt. Ik zal dit terugkoppelen met onze vervoerder. We zijn helaas afhankelijk van derde wat het leveren van onze pakketten aangaat. Pack's is voor ons momenteel de beste keus als vervoerder , gezien de negatieve ervaring die we met andere vervoerders hebben gehad in het verleden.
     10 / 10    Anoniem
    12-05-2017
     
     5 / 5   

    top

     10 / 10    W Lansink Techniek
    12-05-2017
     
     5 / 5   

    Goede prijs en snelle levering.

     10 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     5 / 5   

    juiste bestelling gekregen, op de beloofde datum en tijd bezorgd

     10 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     4 / 5   

    Makkelijk via internet verf te bestellen.

     8 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     5 / 5   

    Betrouwbaar en erg snel

     10 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     5 / 5   

    Fijne Service en snelle levering

     10 / 10    Vankan
    11-05-2017
     
     5 / 5   

    Goed advies, snelle levering

     10 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     5 / 5   

    Super snelle levering!

     10 / 10    Ruijtenbeek
    11-05-2017
     
     5 / 5   

    Snelle levering goede kwaliteit verf in 1 woord top

     10 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     5 / 5   

    Betrouwbaar en erg snel

     10 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     5 / 5   

     10 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     5 / 5   

    Super snelle communicatie en levering. Top!

     10 / 10    Suzan
    11-05-2017
     
     4 / 5   

    Goede prijs en snel in huis.

     8 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     5 / 5   

    De site was overzichtelijk en bestellen ging heel eenvoudig!

     10 / 10    Björn Keizer
    11-05-2017
     
     5 / 5   

    Goedkoop, zeer snelle levering, goed telefonisch te bereiken. Indien de bestelling niet geheel duidelijk, neemt men contact op.

     10 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     5 / 5   

    Snelle levering, netjes verpakt. Goed op de hoogte gehouden d.m.v mail.

     10 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     4 / 5   

    Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

     8 / 10    N.W.A. van der Vliet Beheermaatschappij van der Vliet BV
    11-05-2017
     
     5 / 5   

    Goedkoop en snelle levering

     10 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     4 / 5   

    Snel service en levering op tijd

     8 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     5 / 5   

    Goede service en snelle levering

     10 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     5 / 5   

    Snelle levering, uitgebreid assortiment, goedkoper dan elders

     10 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     4 / 5   

    Snelle levering, prima product, goed werkbaar.

     8 / 10    Anoniem
    11-05-2017
     
     5 / 5   

    Competent, snel en klantvriendelijk. Ideaal eigenlijk.

     10 / 10    Peter
    09-05-2017
     
     5 / 5   

    Een goede ervaring!

     10 / 10    Robin
    29-04-2017
     
     5 / 5   

    Hallo, We hebben onlangs twee bestellingen gedaan bij Macaverf en tot volledige tevredenheid geleverd gekregen. Over de afhandeling dus een goed oordeel, inclusief de snelle afhandeling en levering. vriendelijke groet, Erik

     10 / 10    E. Kugel
    19-04-2017
     
     5 / 5   

    zeer tevreden , snel en goede prijs

     10 / 10    Marcel Starmans
    18-04-2017
     
     5 / 5   

    De kwaliteitsverf werd snel geleverd in deugdelijke verpakking en dat tegen zéér scherpe tarieven.

     10 / 10    Barend du Clou
    17-04-2017
     
     5 / 5   

    Snelle en correcte levering tegen een prima prijs !

     10 / 10    M. van Immerseel.
    17-04-2017
     
     5 / 5   

    Erg service gericht, helpt adequaat bij vragen. Petje af!!!

     10 / 10    Anoniem
    17-04-2017
     
     4 / 5   

    Site is duidelijk en de bestelling eenvoudig te doen. Bestelling was binnen 24 uur geleverd.

     8 / 10    Anoniem
    17-04-2017
     
     5 / 5   

    bestellen ging vlotjes evenals de levering de dag erna. Prima alles klopte bedankt!

     10 / 10    L. van Mourick
    17-04-2017
     
     5 / 5   

    Uitstekend advies en snelle en foutloze levering en afwikkeling

     10 / 10    Anoniem
    17-04-2017
     
     5 / 5   

     10 / 10    Anoniem
    16-04-2017
     
     5 / 5   

    Uitstekende service en dito advies

     10 / 10    Gert
    16-04-2017
     
     5 / 5   

    zeer snelle en professionele afhandeling van bestellingen tegen prima prijzen

     10 / 10    Anoniem
    15-04-2017
     
     5 / 5   

    Ik wordt door Macaverf altijd vlot en correct geholpen.Ook zijn ze vlot met de aflevering van de goederen, waardoor het plannnen ook makkelijker is.

     10 / 10    Anoniem
    15-04-2017
     
     5 / 5   

    Bestelling en levering volgens afspraak. Ook de prijs van het geleverde produkt was prima. Zeer tevreden.

     10 / 10    Harrie
    15-04-2017
     
     5 / 5   

    Sikkens Alphacryl Plafond besteld, prima product tegen een goede prijs. Daarnaast vind ik het ook een voordeel dat Macaverf een van de weinige aanbieder is van muurverven van Herbol. Emmers waren extra beschermd met plakband waardoor er weinig mis kon gaan tijdens het vervoer.

     10 / 10    Van Duijn
    15-04-2017
     
     5 / 5   

    Correct afgewerkt

     10 / 10    Leo van hulten
    15-04-2017
     
     4 / 5   

    Duidelijke informatie en nakomen van leveringsvoorwaarden.

     8 / 10    Anoniem
    15-04-2017
     
     5 / 5   

    Zelf ben ik zeer te vreden over de snelle levering van de produkten. Andere bedrijven kunnen daar een voorbeeld aan nemen. Jullie verdienen aan beoordeling een 10!

     10 / 10    R. Jansen
    15-04-2017
     
     5 / 5   

    snelle levering van het juiste produkt voor een scherpe prijs - wat wil een mens nog meer?

     10 / 10    Tabak AWM
    15-04-2017
     
     5 / 5   

    Gezochte product vlot gevonden op website; na ingeving/betaling order op goed werkend platform had ik de levering binnen 36 uur in huis.

     10 / 10    Huibert H. Jansen
    15-04-2017
     
     5 / 5   

    Zeer vriendelijk geholpen. En oplettend had mijn postcode verkeerd ingevuld . Kreeg netjes een telefoontje . En voor 16 bestellen. Volgende dag in huis was een feit .

     10 / 10    Anoniem
    15-04-2017
     
     5 / 5   

    goed en correct

     10 / 10    maatjevandeklus
    15-04-2017
     
     4 / 5   

    Goeie prijs prima levering

     8 / 10    Anoniem
    15-04-2017
     
     5 / 5   

    Erg goed. Afspraken worden nagekomen. Ik heb gebeld omdat iets niet goed ging met de betalingen, ik snapte het niet. Ik werd met geduld te woord gestaan. Een min puntje het brabandsedialect, moeilijk te verstaan door de telefoon. (Grapje ).

     10 / 10    Pronk
    15-04-2017
     
     5 / 5   

    Zeer nette service, kwaliteit en prijs. Doen er alles aan om de klant te helpen. Raadt ze zeker aan bij familie en vrienden. Enigste wens die ik heb zijn meer verf-gereedschappen die je kan bestellen.

     10 / 10    Rick
    15-04-2017
     
     5 / 5   

    In de aanbieding een blik beits gekocht. Snelle afhandeling en daarna snel geleverd. Zeer tevreden.

     10 / 10    Einar
    15-04-2017
     
     5 / 5   

    Heb inmiddels m'n 3e huis met sikkens topcoat van macaverf . Perfect en vor de helft van de prijs !!

     10 / 10    Anoniem
    05-04-2017
     
     5 / 5   

    Super! Fijn dat het zo snel binnen was vooral. Hopelijk de volgende bestelling weer.

     10 / 10    Anoniem
    31-03-2017
     
     5 / 5   

    Top service en snel ook

     10 / 10    Sebastian lewandowski
    30-03-2017
     
     5 / 5   

    Een goede servis en snelle levering en als je een vraag heb dan helpen ze jou mee dat is heel mooi daarom kopen wij daar

     10 / 10    Tammes
    30-03-2017
     
     5 / 5   

    Prima alles volgens afspraak

     10 / 10    henk
    29-03-2017
     
     5 / 5   

    Goed

     10 / 10    C . Schuring
    29-03-2017
     
     5 / 5   

    Heel goede service, snelle levering

     10 / 10    Sluman
    29-03-2017
     
     5 / 5   

    Zeer snelle levering tegen een scherpe prijs.

     10 / 10    Kees van der Graaf
    29-03-2017
     
     5 / 5   

    Op zoek gegaan naar een site voor Sikkens verven en kwam hier terecht en de prijs was goed. Zeker aan te raden.

     10 / 10    R Kruidenier
    29-03-2017
     
     5 / 5   

    Hele goede ervaring met dit bedrijf. Erg aardig telefonisch te woord gestaan. De verf die wij hadden besteld was op de een of andere manier niet goed onderweg verzonden. Gelijk erachter aan hebben zij een nieuwe emmer verzonden met daarbij een excuus via de mail. Dit bedrijf is erg betrokken bij de klant en zeer klantvriendelijk. Daarbij komt dat ze ook nog eens gunstig geprijsd zijn! Een topservice, beveel dit zeker aan om bij te bestellen.

     10 / 10    Jeanette Angel
    22-03-2017
     
     5 / 5   

    Prima ervaring, rechtstreeks mail contact gehad met medewerker. Zeer vriendelijk en korte rechtstreekse lijnen. Ga zo door.

     10 / 10    Anoniem
    21-03-2017
     
     4 / 5   

    De ervaring was goed. Wel 2 maal pech gehad met leveringen! Eerste keer combinatie track & tracé met postcode fout. Vertraging 2 dagen. Daarna verf omgevallen bij bezorger met een rolcontainer. Vertraging 1 dag. Netjes geholpen telefonisch door medewerkster

     8 / 10    Anoniem
    21-03-2017
     
     5 / 5   

    Perfect

     10 / 10    Metselaar
    20-03-2017
     
     5 / 5   

    zeer goed

     10 / 10    Twins interieur
    20-03-2017
     
     5 / 5   

    alles volgens afspraak en snel

     10 / 10    de kwast
    20-03-2017
     
     5 / 5   

    Snel, goed en goedkoop

     10 / 10    Frans Storm
    20-03-2017
     
     5 / 5   

    Prima zoals altijd. Ik kom helaas wel steeds in de war met de winkel en uw website waar u na de voorlopige bestelling keurig naar verwijst.

     10 / 10    Harry Huizing
    20-03-2017
     
     4 / 5   

    Zeer goed

     8 / 10    Anoniem
    11-03-2017
     
     5 / 5   

    Eenvoudig via internet te bestellen. Snelle bezorging, zelf in het weekend.

     10 / 10    H Zeelig
    10-03-2017
     
     5 / 5   

    Super bedrijf : goed advies, snelle levering.

     10 / 10    A uit Hoorn
    10-03-2017
     
     5 / 5   

    Snel en goed afgeleverd

     10 / 10    Anoniem
    10-03-2017
     
     5 / 5   

    Ik bestel nu sinds een paar jaar mijn verf via Macaverf en met elke levering ( stuk of 12 nu ) zeer tevreden. Goede prijs, prima levering voor puur kwaliteitsprodukten

     10 / 10    Henk, Heelsum
    09-03-2017
     
     5 / 5   

    keurig correct en snel

     10 / 10    Ruurd Boonstra
    09-03-2017
     
     5 / 5   

    snelle service en betaalbaar

     10 / 10    Anoniem
    01-03-2017
     
     5 / 5   

    Sikkens Rubbol SB 2.5.L RAL 5011 alles kuerig recht getrokken

     10 / 10    PDB
    01-03-2017
     
     5 / 5   

    Prima. Snelle en correcte levering

     10 / 10    Anoniem
    28-02-2017
     
     5 / 5   

    snel geleverd, goed verpakt

     10 / 10    J.L.M. Broekema
    26-02-2017
     
     5 / 5   

    netjes en correct

     10 / 10    A. Schneijdenberg
    26-02-2017
     
     5 / 5   

    Goed bedrijf netjes geregeld houden zich goed aan de afspraak.

     10 / 10    Gerry van den Bogaard
    25-02-2017
     
     5 / 5   

    Supersnel geleverd, de bevestiging van de bestelling kwam alleen bij ongewenste email.

     10 / 10    Anoniem
    25-02-2017
     
     5 / 5   

    Goed.

     10 / 10    Anoniem
    25-02-2017
     
     5 / 5   

    goede informatie, nette prijzen en snelle service. Eventueel mondelinge toelichting of advies per telefoon.

     10 / 10    John Meijboom
    25-02-2017
     
     5 / 5   

    Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website, concurrerende prijzen en uitstekende service!

     10 / 10    Anoniem
    24-02-2017
     
     5 / 5   

    Ruime keuze, zeer concurrerende prijzen en snelle levering

     10 / 10    Jim
    24-02-2017
     
     5 / 5   

    Lekker goedkoop en een degelijke service verf werd ook snel geleverd..Top

     10 / 10    Anoniem
    24-02-2017
     
     5 / 5   

    Snelle afhandeling. Groot assortiment en hele scherpe prijzen.

     10 / 10    Oege
    24-02-2017
     
     4 / 5   

    Prettig bedrijf om te kopen

     8 / 10    Jery Van Der Heide
    24-02-2017
     
     4 / 5   

    Snelle levering. En goed verpakt

     8 / 10    Eduard
    05-02-2017
     
     5 / 5   

    Snelle levering. Scherpe prizen.

     10 / 10    E. Sezen
    03-02-2017
     
     5 / 5   

    Fijn bedrijf om zaken mee te doen.Snelle levering en betaalbare prijzen.

     10 / 10    Anoniem
    03-02-2017
     
     5 / 5   

    Goed advies over verf, na de bestelling snelle verzending en de volgende ochtend in huis.

     10 / 10    Piet
    03-02-2017
     
     5 / 5   

    ik werk graag met macaverf , omdat ik snel mijn materiaal heb.

     10 / 10    chwm Ruijzenaars
    03-02-2017
     
     5 / 5   

    De ervaringen zijn erg goed. Het assortiment is helder op de website gezet. Het bestellen gaat vrij gemakkelijk. Het logistieke proces verloopt transparant en conform afspraak. Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en de service.

     10 / 10    Anoniem
    02-02-2017
     
     5 / 5   

    Prima service snel geleverd en prima prijs.

     10 / 10    Anoniem
    02-02-2017
     
     5 / 5   

    Goed overzicht met duidelijke verwijzing. Top

     10 / 10    Vos
    02-02-2017
     
     4 / 5   

    Pas een blik verf laten komen v jullie om te kijken of het de goede verf en kleur is voor het verfen v mn jacht dat ik weer een aantal liters kan laten komen maar ga dat zeker doen goede service

     8 / 10    Anoniem
    02-02-2017
     
     4 / 5   

    Goede producten, snelle service en uitstekende bezorging. Wat wil je nog meer? Eigenlijk niets toch. Fijne partij om mee samen te werken.

     8 / 10    Anoniem
    02-02-2017
     
     5 / 5   

    Altijd snelle levering en fijne persoonlijke service

     10 / 10    Rieneke Steeghs interieurontwerp
    02-02-2017
     
     5 / 5   

    Makkelijk en snel

     10 / 10    Anoniem
    02-02-2017
     
     5 / 5   

    Ik ben erg tevreden, de bestelde producten de andere dag in huis . Een aanrader

     10 / 10    Anoniem
    04-01-2017
     
     5 / 5   

    goedkoper dan andere en een snel geleverd

     10 / 10    Anoniem
    04-01-2017
     
     5 / 5   

    Ik ben prima en netjes geholpen ook telefonisch, en voor advies .

     10 / 10    'T Ranonjeltje
    03-01-2017
     
     5 / 5   

    Prima afhandeling van mijn bestelling. Snel, gedegen verpakking en wat voor mij zeker de doorslag gaf: veel goedkoper dan elders. Hulde!

     10 / 10    A. Dirkx
    03-01-2017
     
     5 / 5   

    Netjes en op tijd geleverd

     10 / 10    Bogaard
    03-01-2017
     
     4 / 5   

    Correctbedrijf.

     8 / 10    A.B.A.M
    03-01-2017
     
     5 / 5   

    Goede producten en super snelle levering

     10 / 10    R. Koopmans
    03-01-2017
     
     4 / 5   

    Prima snelle levering

     8 / 10    Rick
    25-12-2016
     
     5 / 5   

    Geweldig snelle levering, zelfs rondom de feestdagen. Het opgeven van het oude / vervallen Histor verfnummer is geen probleem voor Macaverf. Je krijgt keurig de juiste kleur(code) in de door jouw bestelde verf, in mijn geval Sikkens.

     10 / 10    Jan
    24-12-2016
     
     4 / 5   

    Vlotte service, keurig verpakt, op afgesproken tijd geleverd. ?

     8 / 10    B.Galgenbeld
    24-12-2016
     
     5 / 5   

    Verf was perfect en lekker snel bezorgd! Enige nadeel, maar dat is meer de track en trace: er was de hele tijd niet duidelijk tussen welke tijden het zou kunnen komen...en ineens was het er al! Maar goed..snel is eigenlijk een goed punt natuurlijk. Zelfs heel snel.

     10 / 10    T Feenstra
    12-12-2016
     
     4 / 5   

    Snelle levering!!!

     8 / 10    Anoniem
    10-12-2016
     
     5 / 5   

    prima cervice, en snelle aflevering

     10 / 10    Anoniem
    10-12-2016
     
     5 / 5   

    Telefonisch vriendelijk en advies was ook goed. Levering was supersnel en de volgende dag al. Over de verf zelf heb ik nog geen oordeel,nog niet gebruikt maar zal wel goed zijn. Sikkens hè! !!

     10 / 10    Herman
    10-12-2016
     
     5 / 5   

    Prima kwaliteit vlotte levering.

     10 / 10    Anoniem
    10-12-2016
     
     5 / 5   

    L.S, de verf is op tijd aangekomen . Vragen die ik had zijn zeer duidelijk en goed beantwoord. Dit adres kreeg ik van onze schoondochter die al heel veel verf bij U gekocht heeft. Als ik weer verf nodig heb ,bestel ik weer bij dit adres.

     10 / 10    Hasselaar-Visser
    10-12-2016
     
     5 / 5   

    Goed

     10 / 10    Anoniem
    08-12-2016
     
     5 / 5   

    Netjes en snel! Geheel naar tevredenheid .

     10 / 10    Heidi
    07-12-2016
     
     5 / 5   

    bestelling gaat altijd goed en klopt altijd

     10 / 10    Anoniem
    07-12-2016
     
     5 / 5   

    Snelle service.

     10 / 10    Anoniem
    07-12-2016
     
     5 / 5   

    Prima bedrijf, snelle bezorging, helaas was het product onderweg beschadigd. Gebeld en de volgende dag had ik al een nieuwe in huis! Top!

     10 / 10    De Sfeerfactor Lisse
    07-12-2016
     
     5 / 5   

    As usual delivered as ordered on time and at a good price

     10 / 10    Bj
    07-12-2016
     
     4 / 5   

    Goed, zorgvuldig.

     8 / 10    Brouwers
    07-12-2016
     
     4 / 5   

    Prima service en vlotte levering.

     8 / 10    Anoniem
    07-12-2016
     
     5 / 5   

    Prima bedrijf! Verf voor de beroepsmatige schilder voor erg lage prijzen. De levering is snel en betrouwbaar. Ook telefonisch advies is een aanrader.

     10 / 10    Anoniem
    04-12-2016
     
     5 / 5   

    goede en snelle service

     10 / 10    norbert
    22-11-2016
     
     5 / 5   

    Snelle bezorging, zeer concureerende prijs! Zeer positieve ervaring!!

     10 / 10    Barbara
    19-11-2016
     
     5 / 5   

    Prima!

     10 / 10    A. Halverstad
    19-11-2016
     
     5 / 5   

    Al een aantal keren de verf bij macaverf besteld en tot grote tevredenheid !

     10 / 10    de Groot
    18-11-2016
     
     5 / 5   

    Prima snelle service en goedkoop.

     10 / 10    Frits Tor
    18-11-2016
     
     5 / 5   

    Prima service en vakkundig

     10 / 10    Anoniem
    18-11-2016
     
     4 / 5   

    Prima bedrijf voor de juiste verf

     8 / 10    Anoniem
    18-11-2016
     
     4 / 5   

    makkelijk en snel geregeld

     8 / 10    Anoniem
    18-11-2016
     
     5 / 5   

    Na de bestelling was de verf snel thuisbezorgd. Ook duidelijk te volgen waar het pakket zich bevond. Kwalitatief goede verf.

     10 / 10    Anoniem
    18-11-2016
     
     5 / 5   

    Ik ontvang kwaliteitsverf en gereedschappen voor een redelijke prijs en door een overzichtelijke communicatie met een snelle levering ben ik zeer tevreden.

     10 / 10    W. ten Boske
    17-11-2016
     
     5 / 5   

    Prima service. Goede prijs/ kwaliteit . Snelle respons op vragen. Top Webshop een aanrader voor iedereen

     10 / 10    Anoniem
    17-11-2016
     
     5 / 5   

    Perfect geregeld s'avonds besteld volgende dag in huis

     10 / 10    J.F. Scheermeijer
    17-11-2016
     
     5 / 5   

    Goede site snelle levering

     10 / 10    Anoniem
    17-11-2016
     
     5 / 5   

    Ik ben heel erg tevreden !!

     10 / 10    Heidi's bloemerij / Koopman
    24-10-2016
     
     5 / 5   

    's Morgens een telefoontje over de verf, binnen het uur al geleverd! Top, zo'n eigen bezorgdienst.

     10 / 10    Anoniem
    24-10-2016
     
     4 / 5   

    Snelle levering, goed nagedacht over het versturen, door het blik af te plakken.

     8 / 10    Anoniem
    23-10-2016
     
     4 / 5   

    Snel en efficient

     8 / 10    nv
    23-10-2016
     
     5 / 5   

    betrokken leggen alles goed uit prima zaak

     10 / 10    verhoeven
    23-10-2016
     
     5 / 5   

    Prima! Snelle levering, juiste verf!

     10 / 10    Anoniem
    19-10-2016
     
     4 / 5   

    Uitstekende service, levering op tijd en correct.

     8 / 10    Klomp
    19-10-2016
     
     5 / 5   

    Super service

     10 / 10    Eed Gouder de Beauregard
    19-10-2016
     
     5 / 5   

    De bestelling s'middags geplaatst en gelijk de volgende dag geleverd. daar houden we fijn een dikke pluim.

     10 / 10    Anoniem
    19-10-2016
     
     4 / 5   

    Duidelijke website. Bestelling netjes afgeleverd.

     8 / 10    Anoniem
    19-10-2016
     
     5 / 5   

    Het is niet de eerste keer dat ik mijn verf besteld heb bij Macaverf. Ik ben zeer tevreden, het wordt heel vlot geleverd en de verpakking, wat toch altijd een risico is bij het verzenden van potten verf is bij hun in perfecte handen. Ik kan iedereen Macaverf aanraden.

     10 / 10    Anoniem
    19-10-2016
     
     5 / 5   

    gewoon goed top merken

     10 / 10    ronald van moorsel
    18-10-2016
     
     4 / 5   

    Verzending van het product is op tijd en snel geleverd

     8 / 10    Anoniem
    03-10-2016
     
     4 / 5   

    Goede site, snel en makkelijk een product te vinden.

     8 / 10    Anoniem
    01-10-2016
     
     5 / 5   

    bezoek op de website is duidelijk, waarna order geboekt en het bestelde reeds de andere dag voor de scherpe prijs geleverd . Echt super. Uw bedrijf is zeker een aanrader.

     10 / 10    Gerard Clement
    30-09-2016
     
     4 / 5   

    Producten prima te vinden op site. Snelle verwerking en bezorging.

     8 / 10    Anoniem
    27-09-2016
     
     5 / 5   

    Duidelijke website. Prima bestel process.

     10 / 10    Anoniem
    27-09-2016
     
     5 / 5   

    Snel, goedkoper dan in de winkel. En dan nog maar niet over de geweldige kwaliteit is spreken. Ik bestel voortaan mijn verf hier.

     10 / 10    Olof
    27-09-2016
     
     4 / 5   

    Betrouwbare leverancier: vandaag besteld is inderdaad morgen geleverd.

     8 / 10    Anoniem
    27-09-2016
     
     4 / 5   

    Prima ervaring. Alleen de bezorging is een probleem. Track en tracé werkt niet. Bezorging was wel snel.

     8 / 10    Anoniem
    27-09-2016
     
     5 / 5   

    Geweldig! Ipv klakkeloos de bestelling uit te voeren, controleerde Macaverf de kkeurcode bij de gekozen verf. Bovendien kennis v zaken bij evt vragen.

     10 / 10    Anoniem
    26-09-2016
     
     5 / 5   

    Zeer klantgericht, snelle service. Toen ik laat op de middag verf nodig had voor de volgende dag heeft macaverf er alles aan gedaan om dit nog voor elkaar te krijgen.

     10 / 10    Cora Heijnen
    26-09-2016
     
     5 / 5   

    Kwaliteitsverf voor een scherpe prijs. Daarnaast een zeer snelle levering. Makkelijk en voordelig!

     10 / 10    Peter Schomaker
    26-09-2016
     
     4 / 5   

    Perfecte service

     8 / 10    Paul Custers
    26-09-2016
     
     1 / 5   

    Levering was volgens afspraak. Echter, geleverde verf van Sikkens valt mij zeer Tegen. Kwaliteit van de geleverde verf is lager dan bv Flexa en soortgelijke verfen . Dit was onder mijn verwachtingen en prijs die ik voor deze verf betaalde.

     2 / 10    Anoniem
    26-09-2016
     
     5 / 5   

    goedkoop en snel

     10 / 10    K Dijkman
    21-09-2016
     
     5 / 5   

    goed, snelle levering goede kwaliteit

     10 / 10    t
    21-09-2016
     
     5 / 5   

    Voor de 2e maal een bestelling geplaatst en wederom zeer tevreden.

     10 / 10    Peter
    20-09-2016
     
     5 / 5   

    Snelle service

     10 / 10    Anoniem
    20-09-2016
     
     5 / 5   

    goede prijs-kwaliteit alle bestelde producten op voorraad zeer snelle levering alles perfect verpakt

     10 / 10    H Deneer
    15-09-2016
     
     4 / 5   

    goed

     8 / 10    Anoniem
    15-09-2016
     
     5 / 5   

    Ik heb al meerdere keren verf besteld via Macaverf. Het is altijd netjes verpakt, vaak in dubbele dozen en het deksel is zelfs nog afgeplakt, zodat er niets mee kan gebeuren TOP. Ik ben heel tevreden over Macaverf.

     10 / 10    Anoniem
    13-09-2016
     
     4 / 5   

    snelle levering met voor mij onbekende bezorgdienst

     8 / 10    Anoniem
    12-09-2016
     
     5 / 5   

    Goede en snelle service

     10 / 10    S van den Hooven
    12-09-2016
     
     5 / 5   

    perfect

     10 / 10    Anoniem
    12-09-2016
     
     4 / 5   

    Snel geleverd, prima service

     8 / 10    Paul
    12-09-2016
     
     5 / 5   

    Prima ervaring met Macaverf.Goede kwaliteit/minimale kosten.Verder woon ik in Winschoten,moest ik het bestellen,maar was het er binnen een paar dagen.

     10 / 10    CW Kuilwijk
    12-09-2016
     
     5 / 5   

    Snelle levering , zeer goede prijs kwaliteit . Vriendelijke personeel en zeer professioneel.

     10 / 10    Anoniem
    11-09-2016
     
     4 / 5   

    Moest met spoed wat meer parketlak hebben en bij Karwei was er 1 week levertijd, dus via google maca gevonden en de volgende dag al in huis.

     8 / 10    Rudolf Backx
    11-09-2016
     
     5 / 5   

    Super service! Er was een probleem ontstaan bij levering. Na bellen kwamen ze dezelfde dag de verf nog zelf brengen. Helemaal top!

     10 / 10    Anoniem
    11-09-2016
     
     5 / 5   

    Prima ervaring mee.Ik woon in Winschoten,maar mijn bestelling was er binnen een paar dagen.Kwalteit goed,lage prijs.Ik was er erg blij mee.Jammer dat ik niet eerder op de hoogte was van macaverf.

     10 / 10    CW Kuilwijk
    11-09-2016
     
     4 / 5   

    Overzichtelijke website, en snelle levering. Enige 'probleempje' was de aflevering van de verf bij de buren, zonder dat de bezorger een briefje bij mij had achter gelaten. Ik moest op zoek naar mijn pakket, maar dat was gelukkig snel gevonden.

    Toon onze reactie +
    Beste klant, Bedankt voor uw review. Uw melding dat er geen kaartje met informatie heeft ontvangen hebben we na plaatsing van uw review teruggekoppeld met de betreffende vervoerder. De afmelding in het systeem van Pack's systeem was ook niet correct . Normaal krijgt u van ons ook een mail wanneer pakket bij buren is geleverd. Mits deze afmelding correct in het systeem staat. Vervoerder zal er op toezien dat dit niet meer gebeurd.
     8 / 10    Peter
    05-09-2016
     
     5 / 5   

    Dit was mijn eerste bestelling. Gebeld voor informatie over welke verf het beste was voor mijn situatie. Prima advies gehad. Bestelling kwam de volgende dag (ook al was mijn bestelling enkele minuten te laat). Verfpotten waren extra gesealed en de chauffeur hield de verpakking in zijn handen alsof het breekbaar kristal was.

     10 / 10    Dijkstra
    05-09-2016
     
     5 / 5   

    ik ben tot nu toe altijd zeer goed behandeld en heb steeds op tijd mijn producten mogen ontvangen. ik ben heel erg tevreden.

     10 / 10    Anoniem
    05-09-2016
     
     4 / 5   

    bestelling wordt op tijd bezorgd

     8 / 10    lilian
    05-09-2016
     
     5 / 5   

    De contactpersoon denkt goed mee en belt binnen korte tijd (dezelfde dag) terug. Bij ons ging het om Sikkens verf die we tevoren op kleurcode hadden uitgezocht. De bezorging was snel. Wel ontbrak er n briefje door de deur, waar de pot was afgeleverd. Heel belangrijk pluspunt voor ons was dat Macaverf in 5 liter (ipv alleen 10) kon leveren.

     10 / 10    Anoniem
    05-09-2016
     
     5 / 5   

    Goede en snelle service. Al meerdere keren verf besteld wat steeds naar de tevredenheid is verlopen. Maca verf kan in tegenstelling tot veel anderen vrijwel alle kleuren mengen. Een echte aanrader!

     10 / 10    Jerry Stortenbeker
    05-09-2016
     
     5 / 5   

    Prima produkten, snelle levering

     10 / 10    Jeroen van 't Klooster / Kwast & Co
    04-09-2016
     
     4 / 5   

    Prima, geleverd op tijd en het juiste product

     8 / 10    Pascal
    04-09-2016
     
     5 / 5   

    Het is gewoon goed.

     10 / 10    F. E. de vrieze
    02-09-2016
     
     4 / 5   

    Snelle levering van de verf.

     8 / 10    Anoniem
    30-08-2016
     
     5 / 5   

    Prima

     10 / 10    Anoniem
    28-08-2016
     
     1 / 5   

    Feedback is er nog niet veel omdat ondanks belofte levering binnen 2 dagen ik nog steeds mijn bestelling niet heb gekregen!

    Toon onze reactie +
    Beste klant, Uw feedback was al geplaatst voor dat we contact met elkaar hebben gehad.De vervoerder was de dag na bestelling wel bij u aan de deur geweest maar door onbekende reden kreeg deze geen gehoor. Naar aanleiding van uw mail de tweede dag na uw bestelling hebben we samen met u dit lever probleem kunnen oplossen . We bedanken u voor uw feedback en hopen dat u in de toekomst weer van onze webshop gebruik zult maken . Met vriendelijk groet Carla van Macaverf.nl
     2 / 10    Henk van Horik
    26-08-2016
     
     5 / 5   

    Bestelling werd binnen een werkdag verwerkt en verzonden. Super!

     10 / 10    v.d. Zon
    26-08-2016
     
     5 / 5   

    Duidelijke site. Snelle verzending

     10 / 10    Anoniem
    25-08-2016
     
     5 / 5   

    Plezierig. Op de site kon ik in eerste instantie geen kleurnummer aangeven voor parketlak, is nu al weer aangepast en kan nu wel. Telefonisch contact goed en behulpzaam. Levering supersnel.

     10 / 10    Anoniem
    25-08-2016
     
     4 / 5   

    Prima service en mooie prijs

     8 / 10    LeMu Schilderwerken
    25-08-2016
     
     5 / 5   

    Uitstekende prijs-kwaliteit. Snelle en probleemloze levering van de bestelde produkten.

     10 / 10    Anoniem
    25-08-2016
     
     5 / 5   

    Zeer snelle en goede deal

     10 / 10    J.Hoogvorst
    25-08-2016
     
     5 / 5   

    Geweldig en snel en goed

     10 / 10    Albert sengers
    25-08-2016
     
     5 / 5   

    Prime Webshop. Goede Service , snelle levering en prima verpakt.

     10 / 10    Anoniem
    10-08-2016
     
     5 / 5   

    Goede, snelle order!

     10 / 10    Anoniem
    09-08-2016