9.4 / 10

    Reviews en beoordelingen

    Hieronder vindt u een overzicht van de laatste 100 ervaringen van onze klanten. Lees ze allemaal +

    Schrijf zelf een review
     
     5 / 5   

    Snelle levering en veel goedkoper dan bij de bouwmarkt!

     10 / 10    anonymous
    23-02-2020
     
     5 / 5   

    Makkelijk, netjes en een goede prijs

     9 / 10    Kees Govaerts
    22-02-2020
     
     5 / 5   

    Ik heb een heel fijne relatie met Macaverf en word altijd uitstekend geholpen. Pretig mee samen te werken en ik kan op hen rekenen

     10 / 10    nvt
    19-02-2020
     
     5 / 5   

    ik heb ontvangen wat ik had besteld en ik werd prima op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

     10 / 10    anonymous
    18-02-2020
     
     4 / 5   

    zeer correct, snel, klantvriendelijk

     8 / 10    Rik
    18-02-2020
     
     5 / 5   

    Goede ervaring met Macaverf. Prima kwaliteit, snelle levering. Lage prijzen.

     9 / 10    M. van der Kruyk
    17-02-2020
     
     5 / 5   

    Snel en in keer goed

     10 / 10    anonymous
    17-02-2020
     
     5 / 5   

    goed en snel, doen wat ze beloven

     10 / 10    A. Jansen
    17-02-2020
     
     5 / 5   

    Prima ervaring snel en goed geleverd ook de prijs is uitstekend

     10 / 10    FGB ONDERHOUDS BEDRIJF
    15-02-2020
     
     5 / 5   

    Besteld een dag later thuis Voor een heel goede prijs

     9 / 10    Tinus
    15-02-2020
     
     5 / 5   

    Snelle levering. Duidelijke communicatie.

     10 / 10    Erik
    15-02-2020
     
     5 / 5   

    Online besteld volgende dag in huis helaas op terpentine basis ipv waterbasis geleverd 1 telefoontje en alles werd geregeld wederom dag later juiste verf in huis top geregeld!

     10 / 10    Dennis
    13-02-2020
     
     5 / 5   

    perfect bedrijf snelle levering en goede prijs

     9 / 10    anonymous
    10-02-2020
     
     5 / 5   

    Verf is zeer sympathiek geprijsd in vergelijking met andere sites en winkels. Een van de weinige waar ik 250 ml kon kopen.

     10 / 10    Communicatie Partners
    10-02-2020
     
     5 / 5   

    Snel en correct

     10 / 10    Bernard
    10-02-2020
     
     5 / 5   

    Verf besteld het is makkelijk en andere dag geleverd mijn dank daar nog voor

     10 / 10    Kleijn
    08-02-2020
     
     4 / 5   

    Goede ervaring

     8 / 10    anonymous
    08-02-2020
     
     5 / 5   

    Duidelijke site snelle levering,mooie prijzen

     10 / 10    Willeke
    08-02-2020
     
     4 / 5   

    Snelle levering. Kreeg meer liter verf dan besteld dus dat was top. Blikken hadden een paar deuken erin, maar voor die prijs vind ik dat geen probleem. Bevestigingsmails kwamen alleen in spam folder terecht.

     8 / 10    Evelien
    06-02-2020
     
     5 / 5   

    Goeie prijs, vlotte levering.

     10 / 10    anonymous
    05-02-2020
     
     5 / 5   

    Vanuit je luie stoel in de namiddag een bestelling plaatsen . Volgende morgen voor 9.30h in huis. Top bedrijf ,al jaren lang mijn leverancier!!

     10 / 10    Klaas
    03-02-2020
     
     5 / 5   

    Snel en vriendelijk

     10 / 10    A.B.Troost
    03-02-2020
     
     5 / 5   

    Alles liep prima volgens afspraak. We kregen zelfs nog bericht dat de verf iets eerder bezorgd zou worden.

     9 / 10    M. Veltman
    02-02-2020
     
     5 / 5   

    Gewoon goed,snel geleverd.

     10 / 10    Schildersbedrijf koster
    30-01-2020
     
     5 / 5   

    bestelling gedaan,afspraak was volgende dag bezorgen is ook netjes de volgende dag bezorgd.komen hun afspraak goed na!

     10 / 10    aleven
    27-01-2020
     
     5 / 5   

    Perfecte service, ook telefonisch! Zeer lage prijzen, goedkoper dan de bouwmarkten die zelfs duurder zijn als er 50% korting op zit. Bijv: Ceta Bever beits voor €9,95 i.p.v. €25,- Ga zeker nog meer bestellen. Snelle levering, communicatie ook top.

     10 / 10    Benjamin Cramer
    26-01-2020
     
     5 / 5   

    Snel en goed

     9 / 10    Ruud
    25-01-2020
     
     5 / 5   

    Snelle, correcte vlotte levering

     10 / 10    anonymous
    23-01-2020
     
     5 / 5   

    Goedkoop in verf, goed verpakt, scheelde minimaal 20,- euro op de verf die ik nodig had,met andere verfwinkels echt een aanrader

     10 / 10    Tamara
    22-01-2020
     
     5 / 5   

    Prima, gewenste blik verf de volgende dag in huis.

     9 / 10    anonymous
    22-01-2020
     
     5 / 5   

    Uitstekende ervaring. bestelde zaken vlot gekeverd, goed verpakt, prima

     10 / 10    anonymous
    21-01-2020
     
     4 / 5   

    Prima service.

     8 / 10    Pieter
    21-01-2020
     
     5 / 5   

    Betaalbare kwaliteit verf

     10 / 10    quince
    20-01-2020
     
     1 / 5   

    Uitstekend

     2 / 10    Boekestein
    19-01-2020
     
     5 / 5   

    goed bedrijf ,snelle levering en goedkoop

     9 / 10    kouwenhoven
    17-01-2020
     
     5 / 5   

    Zeer goed

     10 / 10    anonymous
    14-01-2020
     
     1 / 5   

    Muurverf besteld mat kleur, maar blinkt en stinkt als gewone verf, ook bedankt maar niet heus!

    Toon onze reactie +
    Jammer dat u niet tevreden bent met uw verf, maar u heeft zelf verf op terpentine basis besteld. Deze is zoals u aan geeft inderdaad niet geurloos. Verder was het handig geweest als u contact had gezocht met ons over de glans van de verf i.p.v. uw onvrede hier te uiten.
     2 / 10    Jack
    13-01-2020
     
     5 / 5   

    goede prijs kwaliteit en zeer snelle levering Top!

     10 / 10    Marcel
    13-01-2020
     
     5 / 5   

    Goede zaak.

     10 / 10    Ryan
    12-01-2020
     
     5 / 5   

    Snelle levering

     9 / 10    anonymous
    11-01-2020
     
     5 / 5   

    Uitstekende en snelle levering.

     10 / 10    Syb Hoornstra
    08-01-2020
     
     5 / 5   

    Snelle levering. Geleverd wat is besteld. Voor een zeer leuke prijs. Zeer tevreden.

     9 / 10    H. Kronenburg
    08-01-2020
     
     5 / 5   

    Snel besteld en snel verstuurd!

     10 / 10    anonymous
    07-01-2020
     
     5 / 5   

    Mooie verf en snelle levering! Een aanrader.

     10 / 10    Lili
    02-01-2020
     
     4 / 5   

    Goede afhandeling, maar de verf droogde zeer lagzaam en is minder geschikt voor modelbouwprojecten. Misschien zijn er alternativen in kleine hoeveelheden die beter werken in de modelbouw.

     7 / 10    anonymous
    31-12-2019
     
     4 / 5   

    Snel en netjes

     7 / 10    Gert
    29-12-2019
     
     5 / 5   

    Macaverf heeft een super goede service. Na een zoek geraakt pakket ben ik goed geholpen.

     10 / 10    anonymous
    29-12-2019
     
     4 / 5   

    Actief meedenkend.

     8 / 10    Ed Arons
    28-12-2019
     
     5 / 5   

    Goede aftercare!

     10 / 10    Jeurissen
    25-12-2019
     
     5 / 5   

    Snel geleverd en goede prijs

     10 / 10    anonymous
    23-12-2019
     
     5 / 5   

    Snel en accurate levering, goed verpakt.

     10 / 10    H.Wigbels
    21-12-2019
     
     2 / 5   

    Snelle levering. Kleur verschilde

    Toon onze reactie +
    Als er problemen zijn met de kleur kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zullen dan samen met u zoeken naar een oplossing
     3 / 10    anonymous
    17-12-2019
     
     5 / 5   

    Zeer snelle levering, top

     10 / 10    emile
    17-12-2019
     
     4 / 5   

    De roze verf wilde eerst slecht dekken maar na de 2e keer ging het goed. Heel fijn dat we een kleine hoeveelheid kunnen afnemen en tegen een scherpe prijs

     7 / 10    anonymous
    14-12-2019
     
     4 / 5   

    Goede prijs. Snelle levering

     8 / 10    Smeets H.M. Meerssen
    09-12-2019
     
     5 / 5   

    Uitstekende dienstverlening

     10 / 10    anonymous
    03-12-2019
     
     5 / 5   

    Snelle levering van produkten

     10 / 10    R v Dijk
    30-11-2019
     
     5 / 5   

    Yvon is net als de vorige meneer die ik vroeger altijd raadpleegde fantastisch! Altijd bereikbaar en zeer ingoudelijj kundig. Kan niet zonder haar telefonische raad en daad bij elke verfklus!

     10 / 10    Maryam pans
    28-11-2019
     
     5 / 5   

    Vriendelijk via telefoon te woord gestaan doen hun uiterste best om klant zo goed mogelijk te helpen en de bestelling komt zeer snel naar je toe en prima verpakt echt een aanrader prima

     10 / 10    Orth
    27-11-2019
     
     5 / 5   

    goed, alles snel geregeld

     10 / 10    anonymous
    27-11-2019
     
     5 / 5   

    Snelle verzending en super concurrerende prijzen.

     10 / 10    Henk
    25-11-2019
     
     5 / 5   

    Nadat Post.NL pakket niet geleverd had na 3 dagen ,telefonisch contact gehad direct actie ondernomen door Macaverf en bestelling nogmaals verstuurd en wel de volgende dag geleverd door Post.NL.Compliment voor het snelle handelen.

     10 / 10    Jan Anker
    25-11-2019
     
     5 / 5   

    Gewoon goed. Ze leveren snel en tegen een goede prijs. Niets op aan te merken.

     10 / 10    Maarch
    20-11-2019
     
     5 / 5   

    Top

     10 / 10    Ed
    20-11-2019
     
     5 / 5   

    snelle levering, goede prijs en juiste verf. Prima bedrijf waar ik nu in aanraking gekomen ben als schilder. Ik ga dit bedrijf zeker aanbevelen bij collega's

     10 / 10    michel eijndhoven
    20-11-2019
     
     5 / 5   

    Perfect, nette en zeer snelle bezorging. Mooie en nette prijzen.

     10 / 10    Fam van Haarlem
    19-11-2019
     
     4 / 5   

    Verschillende soorten verf voor een goede prijs.

     8 / 10    anonymous
    18-11-2019
     
     5 / 5   

    Snelle levering tegen scherpe prijs.

     10 / 10    Eric
    18-11-2019
     
     4 / 5   

    Voldoende

     8 / 10    Geeke Baalbergen
    13-11-2019
     
     4 / 5   

    Snelle levering

     8 / 10    J
    13-11-2019
     
     5 / 5   

    Snel geregeld en een vriendelijke dame gesproken.

     10 / 10    S.Breker
    13-11-2019
     
     5 / 5   

    Bestelling werd de volgende dag geleverd. Prijs incl verzending was de voordeliger dan alle andere aanbieders. Prima ervaring.

     10 / 10    StudioJerom
    13-11-2019
     
     4 / 5   

    Eén verfpot lek in de verpakking; overal verf, ook op een tweede pot die wél gedeukt, maar niet lek bleek. Yvon van Macaverf heeft alle kosten vergoed. Top!

     8 / 10    Anne van Bleek
    13-11-2019
     
     5 / 5   

    snell en goed

     10 / 10    P.Christ
    08-11-2019
     
     5 / 5   

    Weer alles goed geregeld en netjes afgewerkt top .

     10 / 10    Anoniem
    10-09-2019
     
     5 / 5   

    We zijn erg tevreden over de bestelde Sikkensverf. Snelle levering, niet duur en goede telefonische bereikbaarheid.

     10 / 10    A.Brilman
    01-08-2019
     
     5 / 5   

    De Fitex bootlak is echt een aanrader

     10 / 10    Mariëlle van den Bosch
    04-07-2019
     
     5 / 5   

    Top dat gratis verzending op sikkens producten

     10 / 10    Johannes Schutterd
    03-07-2019
     
     5 / 5   

    Die vrouw wat er werkt echt super!!... Zeer behulpzaam met alle vragen die ik had.

     10 / 10    Marco Jansen
    03-07-2019
     
     5 / 5   

    ????????

     10 / 10    Anoniem
    12-06-2019
     
     1 / 5   

    Adverteert met prima prijzen voor Sigma S2U Nova satin, maar kan de bestelling niet leveren: 'We hebben en krijgen de basiskleur niet meer. Wegens overname.' , was het telefonische argument. Op de website is er niets over te vinden. Hier klopt iets niet. Betaling is gelukkig inmiddels teruggestort.

    Toon onze reactie +
    Beste klant, Bedank voor uw review. Het klopt inderdaad de we uw product niet meer konden leveren . Onze winkel en webshop is verkocht aan De Voordeelmarkt . Door de overname zijn een aantal producten momenteel niet meer leverbaar waaronder het product wat u helaas nodig had. De advertenties zullen door de nieuwe eigenaar worden aangepast . Ons excuus voor het ongemak Carla van Macaverf.nl
     1 / 10    EB
    28-02-2019
     
     5 / 5   

    Goed advies en snelle levering en goede prijs.

     10 / 10    Hans van Dam
    22-02-2019
     
     4 / 5   

    Fast delivery, good price. But they sent me the wrong type of the roller; I tried with it, it also works fine for me, so I didn't say anything.

     8 / 10    Anoniem
    21-02-2019
     
     4 / 5   

    Diverse keren verf besteld en altijd prima afgehandeld. Scherpe prijzen voor Sikkens producten

     8 / 10    C. In het Panhuis
    21-02-2019
     
     5 / 5   

    We hebben snel kunnen bestellen en en het werd ook snel geleverd. We werden vooraf gebeld dat de kleur misschien 0,3 procent kon afwijken. Dit vond ik wel heel netjes.

     10 / 10    Fam. van Lanen
    21-02-2019
     
     4 / 5   

    Altijd scherpe prijs en goede service.

     8 / 10    André Dekker
    21-02-2019
     
     5 / 5   

    Overzichtelijke site, snelle service. Ik geef jullie een pluim!

     9 / 10    Anoniem
    11-02-2019
     
     4 / 5   

    Levering perfect verlopen

     8 / 10    Anoniem
    11-02-2019
     
     5 / 5   

    Geweldige producten tegen een zeer voordelig tarief en gratis verzonden (boven 100 euro) werkt fantastisch!

     9 / 10    Peter
    10-02-2019
     
     4 / 5   

    Keurig, alles volgens afspraak.

     8 / 10    Anoniem
    10-02-2019
     
     5 / 5   

    snelle levering

     10 / 10    Anoniem
    10-02-2019
     
     5 / 5   

    Eerlijk advies en goed prijs vergelijk.

     9 / 10    Bj Rensink
    10-02-2019
     
     5 / 5   

    Goede informatie. Goede producten

     10 / 10    John
    10-02-2019
     
     4 / 5   

    Goed snelle service goede prijs

     8 / 10    Anoniem
    10-02-2019
     
     4 / 5   

    snelle levering niet duur

     7 / 10    Anoniem
    10-02-2019
     
     5 / 5   

    Uitstekend????????

     10 / 10    Anoniem
    10-02-2019
     
     4 / 5   

    Snelle hoede bezorging voor een goede prijs

     8 / 10    Anoniem
    10-02-2019
     
     5 / 5   

    Snel geleverd goed product goeie service

     10 / 10    Bouwservice J Zwiers
    10-02-2019
     
     5 / 5   

    snel verzonden en goed verpakt

     10 / 10    Anoniem
    10-02-2019
     
     5 / 5   

    uitstekende service en kwaliteit.

     9 / 10    Anoniem
    10-02-2019