9.2 / 10 1032 reviews 

    Reviews en beoordelingen

    Hieronder vindt u een overzicht van de laatste 100 ervaringen van onze klanten. Lees ze allemaal +

    Schrijf zelf een review
     
     5 / 5   

    Fijne website, makkelijk te bestellen en een perfecte levering.

     10 / 10    Frits Jager
    26-05-2020
     
     5 / 5   

    top

     9 / 10    jackie tel
    26-05-2020
     
     4 / 5   

    Niet zo veel ervaring omdat ik pas een keer iets besteld heeft maar dat ging goed en snel

     8 / 10    J.G van Dalen
    26-05-2020
     
     5 / 5   

    Goed verzorgd, en service

     10 / 10    A. de Vos
    26-05-2020
     
     5 / 5   

    Snelle levering.

     10 / 10    Koos Ekhart
    25-05-2020
     
     5 / 5   

    Heb er wat verf gekocht en werd er goed te woord gestaan en ook goed behandeld bedankt daar voor

     10 / 10    Rene Harmsen
    25-05-2020
     
     5 / 5   

    Snel, prettig contact en goedkoop!

     10 / 10    Rianne Visser
    25-05-2020
     
     4 / 5   

    Goed

     8 / 10    Viola Chrobak
    25-05-2020
     
     5 / 5   

    Zeer positief!

     9 / 10    H Van Gurp
    24-05-2020
     
     5 / 5   

    Snelle en complete levering tegen een aantrekkelijke prijs.

     10 / 10    Michael de Raaff
    24-05-2020
     
     5 / 5   

    Goede informatie.

     10 / 10    Ellen van der Zee
    23-05-2020
     
     5 / 5   

    Helemaal tevreden

     10 / 10    Hans Vogelaars
    23-05-2020
     
     5 / 5   

    Na bestellen twee dagen verf binnen buitengewoon niks te klagen de meeste kunnen aan jullie voorbeeld geven zeer tevreden

     9 / 10    Piet Kleijn
    23-05-2020
     
     5 / 5   

    Snel geleverd voor een scherpe prijs?

     9 / 10    Bert
    22-05-2020
     
     5 / 5   

    Paar weken geleden deze bus groene buitenbeits van 5 liter gekocht om mijn schutting te verven. Heb direct maar mijn teakhouten tuinset meegebeitst... Prachtige kleur, zeer tevreden ook over de prijs! Bij deze nog maar zo'n bus gekocht....

     10 / 10    Bea Haasnoot
    22-05-2020
     
     1 / 5   

    De verf is van waardeloze kwaliteit

     2 / 10    M.J.F. Haneveer
    21-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima service, zeer tevreden!

     10 / 10    Rijnhout
    21-05-2020
     
     4 / 5   

    Snelle verzending en goed verpakt.

     8 / 10    Henk Plantinga
    20-05-2020
     
     5 / 5   

    Verf besteld,deze kon ik nergens anders krijgen maar macaverf had m wel,toppie.

     10 / 10    Robert Engelen
    20-05-2020
     
     5 / 5   

    Geweldig vooral de snelle levering

     10 / 10    RD Koers
    20-05-2020
     
     5 / 5   

    Top ! Vooral dat je binnen 1 minuut gebeld wordt als je eerste bestelking niet helemaal correct is (kleur vergeten aan te geven)

     10 / 10    Jaap Alting
    20-05-2020
     
     5 / 5   

    had verf nodig, bepaalde kleur, niet meer leverbaar bij de grote zaken

     10 / 10    A van Buren
    20-05-2020
     
     3 / 5   

    Eigenlijk hebben wij het over 2 zaken . -De prijs/kwaliteit. Prima -De levering. Was dramatisch. Afgesproken leverdata werden niet nagekomen terwijl op de site stond voor 16.00 uur besteld volgende werkdag in huis. Geplande werkzaamheden konden zodoende niet worden uitgevoerd. Verder : zou U dit bedrijf aanbevelen. Ja en nee. Mogelijkheid staat niet in vragenlijst.

     6 / 10    toine vinken
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    erg snelle levering

     9 / 10    jan hoeffnagel
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima geen opmerkingen

     10 / 10    Arthur Boon
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    Vakkundig en snel!

     9 / 10    Martijn van Dongen
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    zeer tevreden

     9 / 10    Hans Dozy
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima, altijd vriendelijk als ik telefoneer

     10 / 10    Trudy Jongbloed
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    Ik ben erg te spreken. Ik had witte lak besteld en voordat ik iets had ontvangen werd ik gebeld dat er een etikettenwissel was geweest waardoor een pot Rose verf naar mij werd toegestuurd. De Rose verf mocht ik houden en de bestelde witte verf ontving ik de volgende dag. Keurig netjes opgelost!

     10 / 10    Kees Van der Putten
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    Snelle service en een goede prijs

     10 / 10    J.J. Waninge
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    perfect geregeld

     10 / 10    H.J. Groters
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    Ik heb al enkele jaren een heel fijn contact met macaverf. Spullen worden op tijd afgeleverd. Ik heb al diversen adressen doorgespeeld,en zal het blijven doen.

     10 / 10    chwm Ruijzenaars
    19-05-2020
     
     5 / 5   

    Correcte en snelle levering

     10 / 10    Raymond Weber
    18-05-2020
     
     5 / 5   

    Top! Woensdag verf besteld, donderdag ontvangen. Super prijs, steeds via de mail op de hoogte van bestel- en leverproces, verpakking prima. Zoals je hoopt dat het gaat!

     10 / 10    Carlo Magnano
    18-05-2020
     
     5 / 5   

    Had 6 blikjes verf besteld en betaald maar werd al vlot gebeld dat er nog maar 3 op voorraad waren. Bestelling aangepast en verschil snel terug ontvangen. Top service!

     10 / 10    Lisette Neijts
    18-05-2020
     
     5 / 5   

    Aankoop prima verlopen. Onbekende vervoerder. Aflevering duurde wat langer wat mogelijk ook door de hele corona geschiedenis zou kunnen komen. Emmer muurverf alleen deksel dichtgeplakt een zonder verdere verpakking verstuurd. Op zich hierdoor geen onnodig verpakkingsmateriaal maar komt toch vreemd over. Informatie over verzenden prima in orde

     10 / 10    Arjan Versteeg
    17-05-2020
     
     2 / 5   

    Ik heb inderdaad verf besteld maar na een week nog steeds niet ontvangen!

     4 / 10    Cees Ravensbergen
    17-05-2020
     
     4 / 5   

    Goed schilderbaar

     8 / 10    Willem Verblaauw
    17-05-2020
     
     5 / 5   

    Prijs is goed. Levering volgens belofte

     9 / 10    Theo van Caldenberg
    17-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima bedrijf, ondanks de Corona tijd, snelle levering. Product is goed van prijs en kwaliteit.

     9 / 10    Leontine Daalder
    17-05-2020
     
     4 / 5   

    Snelle levering , goede prijs

     8 / 10    miranda groenendijk
    16-05-2020
     
     5 / 5   

    Snelle levering, ben tevreden

     9 / 10    Ruth Frederiks
    16-05-2020
     
     4 / 5   

    Gied

     7 / 10    Peter Van Assen
    16-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima, zeer scherpe prijzen, snelle levering!!

     10 / 10    BJ
    16-05-2020
     
     5 / 5   

    Snel geleverd, netjes verpakt

     9 / 10    P.J. van Oosterbaan
    16-05-2020
     
     5 / 5   

    Voor de eerste keer verf besteld bij Macaverf

     10 / 10    Geert van der Beele
    16-05-2020
     
     5 / 5   

    Was hier wel op voorraad en heel snel geleverd, bij de concurrent niet op voorraad koste mij twee dagen.

     10 / 10    Hans Daalen
    15-05-2020
     
     5 / 5   

    Snelle levering, kwaliteit VS prijs goed

     10 / 10    Tania Van Kessel
    15-05-2020
     
     4 / 5   

    De levering ging snel. Heel blij mee!

     8 / 10    Miranda van Wijngaarden
    15-05-2020
     
     4 / 5   

    goede snelle levering

     7 / 10    Josephine Cheung
    14-05-2020
     
     5 / 5   

    Topshop, heerlijk zo'n kleiner potje verf en ook nog eens afgeprijsd. Een liter is zoveel als je niet veel nodig hebt...

     10 / 10    O.T. Menger
    13-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima service

     10 / 10    M Leermakers
    13-05-2020
     
     5 / 5   

    Top

     9 / 10    Hans Rozing
    13-05-2020
     
     5 / 5   

    Ondanks coronacrisis, levering binnen een dag voor een hele goede prijs. Dus voor een ieder aan te bevelen.

     10 / 10    F.M. de Schipper
    13-05-2020
     
     5 / 5   

    buitengewoon

     10 / 10    Ronald de Bats
    13-05-2020
     
     5 / 5   

    Goede kwaliteit verf en een zeer goede service.kan idereen aan bevelen om bij macaverf een bestelling te plaataen

     10 / 10    M.F. Van Mierlo
    13-05-2020
     
     5 / 5   

    Goed en Snel

     10 / 10    Marleen K.
    13-05-2020
     
     5 / 5   

    Goed telefonisch advies en levering zoals altijd keurig volgens afspraak.

     10 / 10    Jos
    13-05-2020
     
     1 / 5   

    Staat zijdeglans op maar blijkt hoogglans te zijn. Een blikje verf was heel stroperig. Was zeer teleurgesteld!

     1 / 10    V.E. Igiebor
    13-05-2020
     
     5 / 5   

    Super vriendelijke service - dame dacht heel goed mee

     10 / 10    De koning
    13-05-2020
     
     4 / 5   

    Goede service

     8 / 10    Frans v Berlo
    12-05-2020
     
     3 / 5   

    Na de bestelling kwam er geen bevestiging per mail of via andere weg. Dat is bij webshop tegenwoordig wel gebruikelijk. Omdat er bij mij twijfels ontstonden ben ik op internet gaan kijken en bleek de domeinnaam te koop te staan. Opgelicht, dacht ik toen. Na een telefoontje werd mij beloofd dat de bestelling gewoon in behandeling was. Dit werd bevestigd met de snelle levering van de verf. Niets aan de hand dus. Maar voor een goede service en betrouwbaar image raad ik aan toch iets aan de bestelprocedure te doen. Een automatische bevestiging sturen na betaling zou heel fijn zijn.

     6 / 10    Yvonne Hereijgers
    11-05-2020
     
     5 / 5   

    Mijn bestelling was de volgende dag al binnen! En echt goedkoop!

     10 / 10    Corien Deetman
    11-05-2020
     
     5 / 5   

    Goede website, snelle levering, scherpe prijs!

     9 / 10    Janneke van Kesteren
    11-05-2020
     
     4 / 5   

    Prima product. Goede reactie van de klantenservice

     8 / 10    Jan de Jong
    11-05-2020
     
     5 / 5   

    super bedrijf snelle levering

     10 / 10    Gerard Woddema
    11-05-2020
     
     5 / 5   

    Top

     10 / 10    John
    11-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima en voordeliger dan de meeste andere winkels Snelle levering !

     10 / 10    Tony Ottenhof
    10-05-2020
     
     5 / 5   

    Heel erg goed. Ik kon de gewenste verf van Flexa in mijn woonplaats niet meer kopen. Zo kwam ik via internet bij Macaverf. Hele aantrekkelijke prijzen. Goede service. Meteen bevestigingsmail, kort daarna mail dat mijn bestelling verwerkt werd en de volgende ochtend stond het voor de deur.

     10 / 10    H. Smallenburg
    10-05-2020
     
     4 / 5   

    goede service

     7 / 10    Nancy Rensen
    09-05-2020
     
     5 / 5   

    reeds meerdere keren verf besteld bij Macaverf. Ervaringen met dit bedrijf zijn zeer goed. Alles snel en verzorgd thuisbezorgd. Ook voordelig geprijsd. Ga zo door !

     9 / 10    Ron Laban
    09-05-2020
     
     5 / 5   

    Heel erg vriendelijk ben goed geholpen .

     10 / 10    Bianca Heeren
    09-05-2020
     
     5 / 5   

    Voor het eerst bij jullie besteld ik ben tevreden met de verf goede kwaliteit betaalbare prijs.

     9 / 10    V Kerezsi
    09-05-2020
     
     5 / 5   

    Een bedrijf die service levert, meedenkt en advies geeft indien noodzakelijk. Alle spullen ondanks het corona netjes op tijd afgeleverd. Ook een pluim voor post .NL

     10 / 10    Jos v Moorselaar
    09-05-2020
     
     4 / 5   

    perfekte afspraak levering

     8 / 10    Rien van Beers
    09-05-2020
     
     5 / 5   

    Uitstekende service

     10 / 10    Erik Schipper
    09-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima website en levering

     10 / 10    Nicolaas Bruijn
    09-05-2020
     
     1 / 5   

    Goedendag, ik heb wel bestelling gedaan en betaald, maar ik heb nooit een bevestigingsmail gekregen en ook het beloofde telefoontje ter controle van de bestelling is niet geweest. Hoe zit dat nou?

     1 / 10    C Persoon
    07-05-2020
     
     5 / 5   

    Top

     10 / 10    Amber Keppel
    06-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima en snel

     10 / 10    J Borst
    06-05-2020
     
     4 / 5   

    Snelle levering. Lage prijs

     8 / 10    Peter van der Ben
    06-05-2020
     
     4 / 5   

    Top!

     8 / 10    Yvonne Cuijpers
    06-05-2020
     
     5 / 5   

    goede ervaring

     9 / 10    conny huijbregts
    06-05-2020
     
     5 / 5   

    Alles wat ik nodig had was op voorraad. ZÉÉR snelle en goed ingepakte levering!

     10 / 10    Alex
    05-05-2020
     
     5 / 5   

    Goed advies gekregen, levering was netjes verpakt.

     10 / 10    Ton de Jong
    05-05-2020
     
     5 / 5   

    Top

     10 / 10    A Barnhoorn
    05-05-2020
     
     5 / 5   

    ik ben erg tevreden. ruime keuze en super prijs

     9 / 10    maud steuyt
    05-05-2020
     
     5 / 5   

    Goede en snelle levering!

     10 / 10    F.
    05-05-2020
     
     5 / 5   

    Zeer goed

     10 / 10    Ed
    05-05-2020
     
     5 / 5   

    zeer goed

     10 / 10    Yooh Willie
    05-05-2020
     
     5 / 5   

    Goed product, goedkoop geprijsd en snel geleverd. Ik ben heel tevreden.

     9 / 10    Meeuwsen
    05-05-2020
     
     4 / 5   

    Veel keuze en snelle levering..

     8 / 10    Monique
    05-05-2020
     
     4 / 5   

    het ging even fout in het begin,maar na de er kontact was geweest en alles netjes geregeld en is mijn bestelling toch goed aangekomen en alles fijn geregeld Dikke pluim en bedankt voor het goed afhandelen.

     8 / 10    Jozef
    05-05-2020
     
     5 / 5   

    Netjes op tijd afgeleverd en prima verf. Gebruikt het al 30 jaar.

     10 / 10    Hans Kloosterman
    05-05-2020
     
     5 / 5   

    Snelle levering en als ze iets in jouw bestelling niet logisch vinden bellen ze om product suggesties te doen.

     10 / 10    Erwin
    05-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima

     9 / 10    Van Dinther
    04-05-2020
     
     5 / 5   

    Prima!!!

     10 / 10    Jeroen Van Gasteren
    04-05-2020
     
     5 / 5   

    Goed

     9 / 10    Lech Kowalski
    04-05-2020
     
     5 / 5   

    Telefonisch goed te woord gestaan, levering volgens afspraak

     10 / 10    M Poortenga
    04-05-2020
     
     5 / 5   

    Zeer goed snel verf was correct ingepakt

     10 / 10    bemm westers
    04-05-2020